Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Alanja Letovanje 2024. – Alanja Turska Hoteli Leto 2024.

Alanja Letovanje 2024 > Alanja Hoteli za Leto 2024. Nalazi se na obali Mediterana, na jugoistočnom delu Turske obale. Udaljena je od Antalije 135 km i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Smeštena je u velikom zalivu Sredozemnog mora, između planine Taurus na severu i Sredozemnog mora na jugu. Alanja znamenitosti – U antičko vreme bila pomorska baza poznata pod imenom Coracesium. Alanja iskustva – Grad je osnovan još u IV veku p.n.e, a za vreme vladavine Seldžuka ovaj grad menja ime u Alainye. Tek 1935. god, kada je čuveni Ataturk posetio ovaj grad, nazvao ga je Alanja. Najimpozantnije obeležje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Danas se u ovoj kuli nalazi Etnografski muzej.

Alanja Turska Mapa lokacija gde je Alanja u Turskoj, Alanya map

Alanja mapa

Alanja plaže – Dve plaže u Alanji sa plavom zastavom odvojene su visokim poluostrvom. Peščana plaža Kleopatra, na zapadnoj strani, je popularnija. Plaža je dugačka dva kilometra i sa nje se pruža prelep pogled na zamak. Istočna plaža ima malo oštriji rub vode, što odgovara ronjenju s maskom – u ovim vodama, te je lako je uočiti hobotnicu, jegulje i crne ribe škorpione. Alanja komentari – Pored ovih lepota, Alanja svojim posetiocima pruža i bogat noćni provod do ranih jutarnjih sati. Alanja provod – Brojni kafići, klubovi i restorani, sa različitim vrstama muzike, čine da Alanja izgleda kao svetleći muzički grad. Nudi nezaboravan provod, lepote prirode, zavodljive plaže, istorijske spomenike i ljubaznu uslugu.

Alanja Hoteli za Leto 2024.

Alanja Hoteli za Letovanje 2024. – U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina luksuznih hotela bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, brojnim restoranima i svime što All Inclusive usluga podrazumeva. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela na samoj plaži i izuzetno bogat noćni život. U samoj Alanji se nalaze manji gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina hotela tipa rizort, bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, ima brojne restorane i koncept usluge All Inclusive.

Alanja Letovanje 2024.

Našu ponudu Turska Letovanje 2024. čine brojni luksuzni Hoteli Alanja sa All inclusive uslugom, koji predstavljaju odličan izbor za leto 2024. Na vama je samo da odaberete neki od mnogobrojnih hotela za Letovanje u Turskoj, i odličnim popustima za decu i porodice. Tu su i brojne povoljne ponude, GRATIS smeštaj za decu, plaćanje na rate, popusti i LAST MINUTE Turska letovanje 2024.

Alanja Turska Avionom 2024.

Na letovanje u Tursku Avionom. Dobro ste pročitali! Ove sezone direktnim čarter letom do Alanje letimo iz Beograda, Niša ili Skoplja. Iskoristite snižene cene za prve polaske avionom u Tursku za Letovanje 2024. i uživajte na destinacijama sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom.

Alanja Letovanje, Alanja Hoteli, Alanja Turska letovanje (1) Alanja Letovanje, Alanja Hoteli, Alanja Turska letovanje (2) Alanja Letovanje, Alanja Hoteli, Alanja Turska letovanje (3) Alanja Letovanje, Alanja Hoteli, Alanja Turska letovanje (4)

Alanja Letovanje, Alanja Hoteli, Alanja Turska letovanje (5) Alanja Letovanje, Alanja Hoteli, Alanja Turska letovanje (6) Alanja Letovanje, Alanja Hoteli, Alanja Turska letovanje (7) Alanja Letovanje, Alanja Hoteli, Alanja Turska letovanje (8)

ALANJA TURSKA LETO 2024.

Alanja Letovanje 2024.

Alanja Hoteli 2024.