Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Antalija Letovanje 2024. – Antalija Turska Hoteli Leto 2024.

Antalija Letovanje 2024 > Antalija Hoteli Leto 2024. Ovaj milionski grad se nalazi na zapadnom delu mediteranske obale Turske, i sa pravom nosi naziv biser Mediterana. Antalija spada u 5 najposećenijih evropskih destinacija, sa preko 10 miliona turista godišnje. Cela Antalijska regija u Turskoj je dobila ime upravo po Antaliji koju odlikuje bogato istorijsko nasleđe i prirodne lepote. Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima, čine Antaliju jako privlačnom za Letovanje 2024. Antalija Iskustva – Grad Antalija je smešten u istoimenom zalivu i čine ga dva dela – stari i savremeni. Stari deo grada nosi naziv Kaleiči i je podignut oko stare luke, odlikuju ga uske ulice, stare turske kuće, zanatske radnje, koje nisu samo primeri stare arhitekture, već i načina života i običaja u staroj Antaliji. Savremeni deo ima široke bulevare, tržne centre kao i brojne mogućnostima za noćni provod. Antalija komentari – Prijatna klima, toplo Sredozemno more, okruženje planine Taurus koja je pokrivena borovom šumom, su svakako dovoljni raylozi da vaše Letovanje u Turskoj provedete upravo u Antaliji.

Antalija Letovanje 2024.

Antalija Turska Mapa lokacija gde je Antalija u Turskoj, Antalya map

Antalija mapa

Antalija plaže – Sastoji se od tri plaže, od kojih su dve peščane plaže i zovu se Lara i Kundu. Sa druge strane grada nalazi se Konjalti plaža, koja prati liniju glavnog puta ka Kemeru i koja mestimično sadrži šljunkovite i kamenite delove. Lara-Kundu je nova oblast koja se nalazi najbliže aerodromu, na oko 15-25 km udaljenosti od centra grada Antalije. Čine je hoteli visoke kategorije izgrađeni na poznatoj peščanoj plaži dugoj 8km, koju karakteriše sitan pesak i kristalno čisto more.

Plaža Lara u Antaliji je jedna od najdužih i najlepših plaža u celoj Antalijskoj regiji. Svetlo smeđ pesak sa malo šljunka proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku. Ova plaža i najzahtevnijim posetiocima ima šta da ponudi. Veliki broj turista sa dečicom se odlučuje bas za ovu plažu zbog finog i sitnog peska, kristalno čistog mora, blizine aerodroma i zbog hotela koji se nalaze na samoj plaži. Lara Hoteli za Letovanje 2024. – Eksluzivni hoteli sa All Inclusive uslugom nikad nisu bili dostupniji. Ukoliko je Turska – Antalija izbor za vaše leto 2024. Hoteli su prepoznatiljivi po All Inclusive ili Ultra All Inclusive usluzi, sa bogatim sadržajima za animaciju dece, aqua parkovima, restoranima, barovima kao i animatorima koji vodi računa o celodnevnoj zabavi kako odraslih tako i dece.

Konjalti plaža Antalija je nagrađena plavom zastavicom što dovoljno govori o kvalitetu koji nudi. Dugačka je 1,5 kilometara, i nalazi se zapadno od luke Antalija ka Kemeru. Voda je kristalno čista i bistra ali je i hladnija u odnosu na ostale plaže u Antaliji. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana, ležaljki i prateće opreme ukoliko vam je potrebna. Antalija provod – Ovde postoje kafići i barovi u kojima se možete opustiti i uživatu uz piće. Ova divna plaža ima i najveći vodeni park koji će obradovati sve koji uživaju u sportovima na vodi, a posebno mališane.

Antalija Hoteli za Leto 2024.

Antalija Turska Hoteli za Leto 2024. – Luksuzni All Inclusive hoteli na plaži u kojima skoro sve možete pronaći – od plažnih dodataka, regionalne i internacionalne kuhinje do frizera i drugih pružalaca usluga. Našu ponudu Turska Letovanje 2024. čine brojni luksuzni Hoteli u Alanji sa All Inclusive uslugom, koji predstavljaju odličan izbor za leto 2024. Na vama je samo da odaberete neki od mnogobrojnih hotela za Letovanje u Turskoj, i odličnim popustima za decu i porodice. Tu su i brojne povoljne ponude, GRATIS smeštaj za decu, plaćanje na rate, popusti i LAST MINUTE Turska 2024.

Antalija Turska Avionom 2024.

Na letovanje u Tursku Avionom. Dobro ste pročitali! Ove sezone direktnim čarter letom do Antalije letimo iz Beograda, Niša ili Skoplja. Iskoristite snižene cene za prve polaske avionom u Tursku na Letovanje 2024. i uživajte na destinacijama sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Eksluzivni hoteli sa All Inclusive uslugom nikad nisu bili dostupniji. Ukoliko je Turska – Antalija izbor za vaše letovanje 2024, na našem sajtu možete odabrati neki od brojnih hotela na plaži.

Antalija Turska Letovanje, Antalija Hoteli Leto, Lara Hoteli za Letovanje u Turskoj (1) Antalija Turska Letovanje, Antalija Hoteli Leto, Lara Hoteli za Letovanje u Turskoj (2) Antalija Turska Letovanje, Antalija Hoteli Leto, Lara Hoteli za Letovanje u Turskoj (3) Antalija Turska Letovanje, Antalija Hoteli Leto, Lara Hoteli za Letovanje u Turskoj (4)

Antalija Turska Letovanje, Antalija Hoteli Leto, Lara Hoteli za Letovanje u Turskoj (5) Antalija Turska Letovanje, Antalija Hoteli Leto, Lara Hoteli za Letovanje u Turskoj (6) Antalija Turska Letovanje, Antalija Hoteli Leto, Lara Hoteli za Letovanje u Turskoj (7) Antalija Turska Letovanje, Antalija Hoteli Leto, Lara Hoteli za Letovanje u Turskoj (8)

ANTALIJA TURSKA LETO 2024.

Antalija Letovanje 2024.

Antalija Hoteli 2024.