Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Grand Zaman Garden - Alanja

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
100 metara od plaže

Hotel Grand Zaman Garden se nalazi uz predivnu Kleopatrinu plažu koja je udaljena oko 100m i na 800m od centra Alanje i jedan je od lepših hotela na istoimenoj plaži. Od aerodroma u Alanjije udaljen oko 43km. Preporuka je za porodice sa decom zbog svojih sadržaja. Sastoji se od glavne i anex zgrade koje koriste isti restoran i iste sadržaje. Hotel je renoviran u potpunosti za sezonu 2022.

Sadržaj hotela: U svom sastavu ima mini klub i igralište za decu, dva otvorena bazena sa toboganima, stoni tenis, odbojka na plaži, WiFi internet, dnevne i večernje animacije. U okviru spa centra besplatni su sauna i tursko kupatilo, a uz doplatu su tretmani, piling, masaže.

Plaža: Plaža je peščana i hotel poseduje svoj deo pod brojem 8. gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela, a uz doplatu su hrana i piće u baru na plaži.

Usluga u hotelu: Usluga je All Inlcusive. U okviru hotela nalaze se glavni restoran gde se na bazi švedskog stola služe doručak, ručak i večera, loby bar koji radi od 10h – 24h, aqua bar oko bazena, snack Bar 11h-16h gde se služi i sladoled od 14h-16h.

Sadržaj i tipovi soba:

  • Sve sobe sadrže balkon, klimu, mini bar, satelitska TV, fen, WiFi internet, sef i papuče.
  • Standard Room: Nalaze se u glavnoj i aneks zgradi i površine su 22m2.
  • Large Room: Nalaze se u glavnoj i aneks zgradi i površine su 35m2.

Alanja Turska Letovanje 2024.

Grand Zaman Garden Alanja Leto 2024.