Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Blue Marlin Deluxe Spa & Resort - Alanja

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
SPA
Restoran
Avionom
Na plaži

Hotel Blue Marlin Deluxe Spa & Resort se nalazi u Konakliju, na 250 metara od plaže Konakli. U ponudi je smeštaj pored plaže sa raznovrsnim sadržajima, poput restorana, fitnes centra i bara. Gostima objekta su na raspolaganju i posluga u sobi, dečji klub i besplatan WiFi u svim prostorijama. Recepcija radi non-stop, a hotel poseduje bazen na otvorenom i bazen u zatvorenom. U večernjim satima se organizuje zabavni program.
Sve sobe su klimatizovane i imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, kuvalo, tuš, papuče i garderober. Svaka soba poseduje sef, pojedine imaju i balkon, dok neke takođe nude pogled na more. Posteljina i peškiri su obezbeđeni u hotelskim sobama.

U objektu Blue Marlin Deluxe Spa & Resort se služi američki doručak ili doručak na bazi švedskog stola.

Ponuda objekta uključuje smeštaj sa 5 zvezdica opremljen hamamom i dečijim igralištem. U objektu Blue Marlin Deluke Spa & Resort možete da igrate stoni tenis, a dostupna je i usluga iznajmljivanja bicikala i automobila.

Izletište i plaža Ulaš se nalazi na 6 km od hotela. Najbliži aerodrom je Aerodrom Gazipaša, udaljen 56 km od objekta Blue Marlin Deluxe Spa & Resort. Usluga prevoza od/do aerodroma je dostupna uz doplatu.

Alanja Turska Letovanje 2024.

Hotel Blue Marlin Deluxe Spa & Resort Alanja Turska Leto 2024.