Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Mesut - Alanja

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Bazen
50 metara od plaže

Mesut hotel 4* se nalazi u regiji Oba. Udaljen je oko 2 km od centra Alanje dok je od aerodroma u Alanji udaljen 37 km. Od plaže je udaljen 50 metara, a od centra mesta 100 metara. Preporuka je za mlade i porodice koji vole da budu blizu grada.

Sadržaj hotela: U okviru hotela nalazi se bazen za odrasle i deo za decu, lobi, tursko kupatilo, fitnes centar, večernje animacije. Wi-Fi je besplatan u lobiju hotela. Uz doplatu su: masaže, sportovi na vodi, telefon i faks, rent-a-car usluga, sobna usluga i sve ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu: Hotelska usluga je All Inlcusive. Sadrži glavni restoran gde se služe doručak, ručak i večera na bazi otvorenog bufea, kasna večera, lokalna alkoholna i bez alkoholna pića, snack bar oko bazena, pool bar. Uz doplatu su uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled i sve ostalo van koncepta.

Plaža: Hotelska plaža se nalazi na 50m od hotela i do nje se dolazi prelaženjem ulice. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno naplaćuju.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel raspolaže sa 131 sobom u 2 bloka. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj, sef (uz doplatu), SAT TV i terasu ili balkon.

  • Standard room i standard side sea view room.

Alanja Turska Letovanje 2024.

Hotel Mesut Alanja Leto 2024.