Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Long Beach Resort & Spa - Alanja

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Hotel je od centra Alanje udalje 20km. Nalazi se u regiji Turkler, a od aerdoroma u Alanji je udaljen 61 km. Odličan hotel sa dosta sadržaja za mlade i porodice sa decom. Veliki broj tobogana i animacijskog programa.

Sadržaj hotela:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, aqua park sa 10 tobogana, pirate aqua park za decu sa 4 tobogana, bazen sa morskom vodom, fitness, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni program, razna takmičenja pored bazena i na plaži, šou program, specijalni program za decu i mini klub za decu, sajam zabave u periodu od 19:30 do 20:30h. Wi-Wi je besplatan i dostupan u celom hotelu. Usluge koje se dodatno plaćaju: lekarska usluga, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, internet i video igre, šoping centar, rent-a car, masaža, welness i spa centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, kuglanje.

Usluga u hotelu:

Hotelska usluga je Ultra All Inclusive – glavni restoran Hayat na bazi samoposluživanja, snack bar na plaži, coffe and cake House, a’la carte restorani: Lapiano restoran (italijanska i turska kuhinja), Delphin restoran (riblji restoran), El Sobrero (meksički restoran), patisterija (Arabica coffee house), sladoled (Mare snack, Fantasia pool bar, Villa bar), 15 barova u okviru hotela (vitamir bar uz doplatu).

Plaža:

Hotel ima svoju privatnu plažu, do koje se dolazi tunelom ispod ulice. Plaža je peščana i šljunkovita i posduje suncobrane, ležaljke i peškire koji su besplatni za goste ovog hotela.

Sadržaj i tipovi soba:

Hotel poseduje ukupno 773 soba različite kategorizacije. Sobe su raspoređene u glavnoj zgradi na dva sprata, u vilama i u family kaletama. Svaka od navedenih soba ima kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, telefon, mini bar ( prvo noćenje: bezalkoholna pića, voda i mineralna voda, ostala noćenja: voda i mineralna voda), sef, Sat Tv, terafsu ili balkon.

Standard soba – jedna spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba, površine oko 28-33m2.

Family duplex soba – dve odvojene sobe vratima (između spratova), kupatilo, max 4 osoba, površine 39m2.

Family duplex suite soba – dve odvojene sobe vratima na dva nivoa, dva kupatila, max 4+1 osoba, površine 75m2.

Family suite soba – dve sobe odvojene vratima, dva kupatila, dve terase, đakuzi, površine 60-85m2.

Villa suite soba – dve sobe odvojene vratima, privatna platforma za sunčanje, direktni izlaz na bazen iz sobe, privatna sauna (uz doplatu), površine oko 40m2.

Family šaleti – dve spavaće sobe fizički odvojene, površine oko 43m2.

Alanja Turska Letovanje 2024.

Hotel Long Beach Resort Hotel & Spa Alanja Leto 2024.