Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Concorde De Luxe Resort - Antalija

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Hotel Concorde De Luxe Resort Antalija ★ ★ ★ ★ ★ – Nalazi se u Antaliji na jednoj od najpoznatijih plaži Lara, 13km od aerodroma i 20km od centra Antalije. Ovaj tematski hotel u obliku aviona Concord otvoren je 2005. godine. Izdvaja se kao jedan od luksuznijih hotela na plaži Lara u Antalijskoj regiji.

Sadržaj hotela: U okviru hotela su veliki bazen, relax bazen, dva dečija bazena na zatvorenom i jedan na otvorenom, zatvoreni bazen za odrasle, igralište, dečiji klub, fitnes i spa centra, tereni za tenis, stoni tenis, košarku, fudbal, bilijar, mini golf, kuglanje, usluge lekara, frizerski salon, šoping centar, uluge pranja i peglanja, wi fi u celom hotelu. Usluge koje se plaćaju: a’la carte restorani, nargile, uvozna alkoholna i bezlakoholna pića kao i sve ostalo van koncepta, čuvanje dece, paviljoni na plaži, telefon, room service, bilijar, kuglanje, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, masaže, parno kupatilo, pilinzi, svi tretmani za negu lica i tela.

Usluga u hotelu: Hotelska usluga je Ultra All Inclusive. Sadrži glavni restoran, 6 a’la carte restorana (Da Vinci, Asiana, Vinario, Poseidon, BBQ i Dafne – dodatno se plaćaju), 10 barova (Vista Lobby Bar, Strike Bowling Bar, Pool Bar, Snack Bar, Beach Bar, Caffe Mundo, C Lounge, Habana Lounge, Take Off Disco Bar i Carpe Diem SPA Vitamin Bar – u koncept su uključene i užine, čaj, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. ).

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu sa plavom zastavicom na kojoj se upotreba suncobrana i ležaljki ne naplaćuje.

Sadržaj i tipovi soba:

  • Hotel poseduje 401 sobu koje sadrže klima uređaje, mini bar, ketler, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.
  • Standard sobe: veličine oko 28-32m2, mogu imati pogled na more ili na baštu, imaju jedno kupatilo, max 3 osobe.
  • Family De Luxe: veličine oko 55-68m2, imaju dva kupatila, kapacitet max 4 osobe.

Antalija Turska Letovanje 2024.

Hotel Concorde De Luxe Resort Antalija Leto 2024.