Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Delphin Palace - Antalija

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Hotel Delphin Palace Antalija ★★★★★ – Nalazi se u Antaliji, na Lara plaži. Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Antaliji i oko 15 km od centra Antalije.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, relax bazen (samo za odrasle), aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, dnevne i večernje animacije, mini klub i luna park za decu 4-12 godina, igralište, mini disko uveče, bisokop na otvorenom. Dodatno se plaćaju: oprema i osvetljenje za teniske terene, masaža i piling, salon lepote i spa centar, sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Usluga u hotelu: Hotelska usluga je Ultra All Inclusive. Sadrži glavni restoran na bazi otvorenog bufea, samoposluživanje – izbor više jela za doručak, kasni doručak, užine, ručak, večeru, sokove od sveže ceđenog voća (besplatno za doručak), sedam a’la carte restorana (uz rezeraciju – 10 Eur/jednom u toku boravka jedan restoran besplatno): riblji, meksički, italijanski, turski, grčki, (nije dozvoljen ulaz deci mlađoj od 15 godina, osim u riblji i turski restoran), lobi bar bar kod bazena, bar na plaži, bar u diskoteci, u kojima se služe domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled i kolači, dečiji meni. Dodatno se plaćaju sva uvozna i premium alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća.

Plaža: Hotel se nalazi na privatnoj, peščanoj plaži na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni za goste hotela. Paviljoni na plaži plaćaju se dodatno.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel ima ukupno 557 smeštajnih jedinica u jednoj hotelskoj zgradi. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, ketler, set za kafu i čaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV sa internacionalnim i muzičkim kanalima, balkon ili terasu, besplatan Wi-Fi internet.

  • Standardne sobe (28-32 kvm), sa pogledom na more, bočnim pogledom na more ili pogledom na vrt – jedna soba sa francuskim ležajem, dodatni i sofa.
  • Family sobe (45 kvm) – dve sobe spojene vratima između, dva mini bara.
  • Junior Suits sobe (36 kvm) – jedna soba sa francuskim ležajem i đakuzijem u kupatilu.

Antalija Turska Letovanje 2024.

Hotel Delphin Palace Antalija Leto 2024.