Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Miracle Resort - Antalija

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Hotel Miracle Resort Antalija ★ ★ ★ ★ ★ – Nalazi se u Antaliji, na Lara plaži. Udaljen je oko 15 km od aerodroma u Antaliji i oko 11 km od centra Antalije. Hotel je poslednji put renoviran 2016. godine.

Sadržaj hotela: Hotelski kompleks sadrži otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, fudbalski teren, odbojka na plaži, stoni tenis, mini golf, dnevne i večernje animacije, mini klub za decu 4-12 godina, midi klub za decu 9-11 godina, teenage klub za decu 12-16 godina, igralište, mini disko uveče, bisokop na otvorenom. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu. Dodatno se plaćaju sva uvozna i premium alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, oprema i osvetljenje za teniske terene, fudbalski teren, bilijar, masaža i piling, salon lepote i spa centar, sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu: Hotelska usluga je Ultra All Inclusive. Sadrži glavni restoran na bazi otvorenog bufea, samoposluživanje – izbor više jela za doručak, kasni doručak, užine, ručak, večeru, a’la carte restorani (uz rezervaciju – 10 Eur): riblji, meksički, italijanski, turski, restoran sa morskim specijalitetima (nije dozvoljen ulaz deci mlađoj od 6 godina), lobi bar (od 10 do 02 h), bar kod bazena (od 10 do 23 h), bar na plaži (bezalkoholna pića), bar u diskoteci, u kojima se služe domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled i kolači, dečiji meni.

Plaža: Hotel se nalazi na privatnoj, peščanoj plaži na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni za goste hotela. Paviljoni na plaži plaćaju se dodatno.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel ima ukupno 692 sobe u jednoj hotelskoj zgradi. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV sa internacionalnim i muzičkim kanalima, balkon ili terasu, besplatan Wi-Fi internet.

  • Standardne sobe (28-34 kvm), većina sa pogledom na more – jedna soba sa francuskim ležajem plus dodatni ležaj koji može biti single krevet i sofa.
  • Family (connection) sobe – dve stadardne sobe spojene vratima između.
  • Sobe za osobe sa posebnim potrebama nalaze se u prizemlju.

Antalija Turska Letovanje 2024.

Hotel Miracle Resort Antalija Leto 2024.