Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Rixos Downtown Antalya - Antalija

Ima TV
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Igraonica
SPA
Animatori
Restoran
Na plaži

Hotel Rixos Downtown Antalya Antalija Turska -Ovaj hotel sa pet zvezdica se nalazi u egzotičnom vrtu u Parku kulture Ataturk, nedaleko od plaže Konjalti i nudi pogled na more i planinski venac Taurus. U ponudi ima tri restorana i bazen u stilu lagune. Plaža Konjalti se nalazi na 300 metara. Na raspolaganju je usluga organizovanog prevoza do privatne plaže Aruna. Ovo je sertifikovani eko-frendli smeštajni objekat.
Svetle sobe su ukrašene raskošnim tkaninama i izlaze na sopstveni balkon sa pogledom na Antaliju ili Sredozemno more. Takođe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima i prostor za sedenje sa kaučem.

Salon Rixos nudi izvrsna internacionalna jela u šik ambijentu i terasu sa panoramskim pogledom. Ponuda hotela Rixos Downtown takođe obuhvata niz barova u kojima se služe egzotični kokteli i lagane užine.

Za ljubitelje aktivnijeg odmora u luksuznom hotelu Rixos Downtown obezbeđena su 2 teniska terena i moderna teretana. U spa centru možete se opustiti u turskom kupatilu ili uživati u opuštajućim masažama. Besplatan organizovani prevoz i ulaznice za Tematski park Land of Legends na raspolaganju su vam tokom letnjih meseci.

Na turističkom desku hotela Rixos Downtown možete dobiti informacije o lokalnim obilascima i izletima. Do Muzeja u Antaliji stići ćete za 10 minuta hoda. Ukoliko želite da otputujete malo dalje, dostupna je i usluga iznajmljivanja automobila. Aerodrom Antalija se nalazi na 20 km od objekta Rixos Downtown.

Antalija Turska Letovanje 2024.

Hotel Rixos Downtown Antalya Antalija Turska Leto 2024.