Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Sherwood Suites Resort - Antalija

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Igraonica
Pet Friendly
SPA
Animatori
Aquapark
Skijašnica
Restoran
Autobusom
Automobilom
Avionom
750 metara od plaže

Hotel Sherwood Suites Resort Antalija ★★★★★ – Od centra Antalije i starog grada Kaleiçi je udaljen oko 12km i nalazi se na Lara plaži. Od aerodroma je udaljen 10 km. Preporuka je za porodičan odmor zbog svojih komfornih, moderno opremljenih apartmana. Hotel poseduje sve sadržaje za prijatan i potpuni užitak.

Sadržaj hotela: Otvoreni i zatvoreni bazen (za decu i odrasle), mini klub za decu od 4-12 godina, aqua park sa toboganima, bogat animacijski program (odbojka na plaži, gimnastika u vodi, stoni tenis, košarka..), spa centar (tursko kupatilo, sauna, fitnes centar). U hotelu je besplatan WiFi internet. Usluge koje se naknadno plaćaju: čuvanje dece, lekar, pranje veša, sobne usluge, uluge frizera, rent a car, prodavnice, telefon, faks, internet i video igre, sportovi na vodi, masaža, salon lepote.

Plaža: Ima svoju privatnu peščanu plažu na udaljenosti od 750m i do nje se obraća redovni šatl bus koji je besplatan za goste hotela. Na plaži se nalaze ležaljke, suncobrani i peškiri koji se ne naplaćuju.

Usluga u hotelu: Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive. U okviru hotela je glavni restoran Loxley gde se služe doručak, ručak i večera na bazi samoposluživanja i raznovrsnog broja jela, dečiji meni, a’la carte restorani (turski i italijanski), snack restoran, lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel u svom sastavu ima 230 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi i pet blokova.

Standardna soba (35 m2): jedna spavaća soba, kupatilo, kapaciteta do dve osobe. Sve sobe sadrže terasu ili balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefon, klima uređaj, TV. U deluxe sobama se nalazi frižider i mašina za pranje sudova u okviru kuhinje.

Standard pool soba (35 m2): jedna spavaća soba, kupatilo, kapaciteta 2+1.

Deluxe suite (60-75 m2): jedna soba u kojoj je francuski krevet, jedna soba u kojoj je sofa (odvojene vratima), američka kuhinja, kupatilo, kapaciteta 2+2.

Deluxe pool suite (60-80 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba dva stanardna kreveta i jednom sofom, dva kupatila, kapaciteta 2+2.

Deluxe superior suite (80-90 m2): spavaća soba sa francuskim krevetom i jednim standardnim krevetom, dnevna soba sa sofom, američka kuhinja, jedno kupatilo, kapaciteta 4+1.

Antalija Turska Letovanje 2024.

Hotel Sherwood Suites Resort Antalija Leto 2024.