Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Titanic Beach Lara - Antalija

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Hotel Titanic Beach Lara Antalija ★★★★★ – Nalazi na Lari plaži, u Antaliji. Udaljen je oko 12 km od centra Antalije i oko 10 km od aerodroma Antalija.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži diskoteku, otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, aqua park, teniski tereni, fudbalski teren, košarka, odbojka na plaži, fitness, tursko kupatilo, jacuzzi, animacije pored bazena, večernji programi, mini klub 4-12 godina, wellness i spa centar. Wi-Fi je besplatan. Dodatno se plaća: uvozna i premium alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća, a’la carte restorani, room service, tretmani, masaže, shopping centar, lekar, frizer, osvetljenje za teniski i fudbalski teren, motorizovani sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, video igrice, rent-a-car i sve ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu: Hotelska usluga je Ultra All Inclusive, samoposluživanje-izbor više jela po principu otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, užine, sladoled, večeru, ponoćnu čorbu. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su u konceptu. Sadrži glavni restoran, 3 a’la carte restorana, 8 barova uključući i bar na plaži.

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke i suncobrani ne doplaćuju. Dodatno se plaćaju paviljoni na plaži.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel ima ukupno 586 soba. Standardne sobe imaju: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, tepih, mini bar(dopunjava se dnevno vodom, sokovima i pivom), ketler, sef, SAT TV sa internacionalnim i muzičkim kanalima, telefon, Wi-Fi, balkon ili terasu. Dodatno se plaća room service.

Antalija Turska Letovanje 2024.

Hotel Titanic Beach Lara Antalija Leto 2024.