Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Bellis Deluxe - Belek

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Bellis Deluxe Hotel koji prosto odiše elegancijom i otmenošću nalazi se na oko 5 kilometara od centra Beleka, na oko 3 kilometara od oblasti Kadriye i 32 kilometara od antalijskog aerodroma. Preporuka je za parove i za porodice, jer je kompleks prilagođen za sve tipove gostiju.

Sadržaj hotela: Belis Deluxe Resort je prava oaza koja se prostire na 135.000 metara kvadratnih i u sklopu svog kompleksa sadrži dečiji bazen, otvoreni bazen za odrasle, relax bazen, aquapark, terene za tenis, biblioteka, mini golf, igralište za decu, mali fudbal, wellness & spa centar, fitness centar, mini klub, junior klub, prelep zoološki vrt, WiFi u zajedničkim oblastima, jahanje konja, večernje i dnevne animacije. Doplaćuju se usluge lekara, pranje i peglanje veša, sportovi na vodi, prodavnice, kozmetički tretmani, frizer, masaže i sve ostalo van koncepta.

Plaža: Privatna plaža hotela duga 290 metara je odlikovana plavom zastavicom, za goste hotela upotreba ležaljki, peškira i suncobrana se ne doplaćuje.

Usluga u hotelu: Usluga koju hotel pruža i nudi je Ultra All Inclusive, po principu samoposluživanja na bazi otvorenog bufea. Osim glavnog restorana tu je i poslastičarnica, 4 a’ la carte restorana, 4 bara. Doplaćuju se sveže ceđeni sokovi, a’ la carte restorani, uvozna pića i sve ostalo van koncepta.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel poseduje 557 smeštajnih jedinica, postoje i sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe sadrže kupatilo, klimu, fen za kosu, terasu ili balkon, TV, mini bar, sef, bademantil, telefon i papuče.

Standard Room: površina 22 metara kvadratnih, nalaze se u glavnoj zgradi.

Family superior Camelia Room: površina 50 metara kvadratnih, na 80 metara od mora, dnevna i spavaća soba su odvojene vratima.

Belek Turska Letovanje 2024.

Hotel Bellis Deluxe Belek Leto 2024.