Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Sherwood Dreams Resort - Belek

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Hotel Sherwood Dreams Resort 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je oko 40km od aerodroma u Antaliji, 50km od centra Antalije i od obližnjeg mesta 5 km. Idealan je za sve tipove gostiju, prijatan hotel okružen zelenilom.

Sadržaj hotela: U okviru hotela nalaze se više bazena (otvoreni i zatvoreni), mini klub za najmlađe (od 4-12 godina), aqua park, luna park, igralište za decu. Hotel ima bogati dnevni i večernji animacijski program (odbojka na plaži, gimnastika u vodi, tenis, mini fudbal, pikado, dodatno se plaćaju bilijar, kuglanje, osvetljenje teniskih terena..), Spa Centar (tursko kupatilo, sauna, a dodatno se plaćaju piling, masaže…). Ostali sadržaji koji se doplaćuju je pranje veša, mini market, doktor, fotograf i sve ostalo van koncepta.

Plaža: Hotelska peščana plaža je sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji su besplatni za goste hotela.

Usluga u hotelu: Hotelska usluga je Ultra All Inclusive, samoposluživanje-izbor više jela po principu otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, užine, ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel nudi recepciju, glavni restoran Marca (u okviru koga se može uzeti i paket za bebe), a’la carte restorane (Turski-a’la carte i Pomodoro-italijanski), 5 barova (Carisma Lobby Bar, Waves Bar, Sense Night Club Bar, Lemon Flower Bar i Bridge Cafe & Bar), snek bar, poslastičarnica.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel ima 304 smeštajnih jedinica, raspoređenih u jednoj glavnoj zgradi, sa četiri krila. Sve sobe imaju otvoreno kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, terasu ili balkon.

  • Standard Room: su površine 27m2,
  • Deluxe Jacuzzi: su površine 32m2,
  • Large Room: su površine oko 35m2,
  • Family Room: su površine oko 45m2 i sastoje se od dve sobe.

Belek Turska Letovanje 2024.

Hotel Sherwood Dreams Resort Belek Leto 2024.