Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Tui Blue Sherwood - Belek

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Hotel je smešten nadomak oblasti Boğazkent, udaljen je oko 5 kilometara od centra Beleka, i 40 kilometara od antalijskog aerodroma. Ovo je hotel samo za odrasle 16+ godina, i preporuka je za romantičan odmor i parove.

Sadržaj hotela: Ovaj hotel otvoren je 2011. godine, a renoviran je 2019. godine, prostire se na površini od preko 12 000 metara kvadratnih i u okviru kompleksa nalazi se veliki otvoren bazen, unutrašnji bazen, beach volley, mali fudbal, tenis, ping-pong, aquabik, boćanje, teretana, wellness & spa centar, košarka, dnevne i večernje animacije. Uz doplatu se mogu koristiti masaže, kozmetički tretmani, lekar, frizer, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, fotograf, prodavnice, pranje i pelanje veša i sve ostalo van koncepta.

Plaža: Hotelska privatna plaža je duga, peščano šljunkovita i nosioc je plave zastavice. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela.

Usluga u hotelu: Hotel pruža All Inclusive uslugu, po principu samoposluživanja na bazi otvorenog bufea. Osim glavnog restorana tu je i a’ la carte restoran sa internacionalnom kuhinjom, snack restoran i više barova, u koncept AI ulaze i sladoledi, vafli i užine. Doplaćuju se a’ la carte restoran, ceđeni sokovi, uvozna i energetska pića i sve ostalo van koncepta.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel poseduje 230 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže: kupatilo, terasu ili balkon, fen za kosu, Wi-Ffi, mini bar, TV, sef, ketler, klima uređaj.

  • Standard room: površina 27 metara kvadratnih.
  • Deluxe room (sa i bez jakuzzi-a): površina 32 metara kvadratnih.
  • Lake house room: površina 36 metara kvadratnih.
  • Swim up room: 36 metara kvadratnih, direktan izlaz na bazen.

Belek Turska Letovanje 2024.

Hotel Tui Blue Sherwood Belek Leto 2024.