Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Kemer Letovanje 2024. – Kemer Turska Hoteli Leto 2024.

Kemer Letovanje 2024 > Kemer Hoteli za Leto 2024. Na obali Mediterana nalazi se ovaj primorski grad koji je prerastao u jedno od najpoznatijih letovališta Antalijske regije. Kemer je udaljen oko 40 km od Antalije, i karakteriše ga netaknuta priroda, plaže odlikovane plavom zastavicom i guste borove šume oko samog mesta. Za Letovanje 2024. u Kemeru možete odabrati hotele koji se nalaze u prirodnom okruženju ili ukoliko ste ljubitelji dešavanja i urbane sredine, hotele u samom mestu. U ovom turističkom mestu postoje dve glavne ulice i obe su prepune, prodavnica i radnji sa tradicionalnim turskim stvarima. U ponudi je ručno pravljeni nakit, odeća i obuća,turski pamuk, tepisi… i mnoštvo raznih ukusnih turskih poslastica. Ako volite i znate da se cenkate, samo napred, jel domaćini obožavaju da se cenkaju. Ukoliko ne znate, možda je ovo prava prilika da pokušate. Ukoliko vas zanimaju svetski poznati brendovi onda obavezno posetite tržne centre Migros. Kemer komentari – Glavna atrakcija svakako je prirodna lepota Kemera, sa veoma čistim morem i netaknutom prirodom koju odlikuju borove šume. Mnogobrojni All Inclusive hoteli u Kemeru se nalaze u obližnjim turističkim mestima: Beldibi, Goynuk, Kiris, Camyuva i Tekirova.

Kemer Turska Mapa lokacija gde je Kemer u Turskoj, Kemer map

Kemer mapa

Kemer Plaža – Regiju Kemera čini obala duga skoro 40km, poznata po plavoj zastavici koja je znak čiste vode. U samom Kemeru postoje dve plaže – gradska i šljunkovita plaža. Obe plaže su predivne, a more je izuzetno čisto sa tirkiznom bojom mora. Zbog neposredne blizine Taurus planine, klima plaža u Kemeru je izuzetno prijatna. Kemer iskustva – Pored raznih sportova na vodi gosti mogu uživati u ronjenju, brodskim turističkim turama ili otići na džip safari. Kemer provod – Kemer ima jako intenzivan noćni život. Prepun je restorana, diskoteka, barova i kafića. Ukoliko volite romantiku, restorani su pravi izbor za vas. Ukoliko volite da đuskate, onda posetite neku od diskoteka koje rade do ranih jutarnjih časova.

Kemer Letovanje 2024.

Kemer Turska Leto 2024. > Na vašem letovanju u Kemeru imaćete priliku da uživate u izuzetno prijatnoj klimi i čistom vazduhu, za koje je zaslužan planinski venac Taurus koji se uzdiže iza samog grada. More, planina i borova šuma predstavljaju pravi odmor za vašu dušu i telo.

Kemer Hoteli za Leto 2024.

Našu ponudu Kemer Letovanje 2024. čine brojni luksuzni Hoteli u Kemeru sa All Inclusive uslugom, koji predstavljaju odličan izbor za letovanje 2024. u Turskoj. Na vama je samo da odaberete neki od mnogobrojnih hotela za Letovanje u Turskoj sa odličnim popustima za decu i porodice. Tu su i brojne povoljne ponude, plaćanje na rate, popusti i LAST MINUTE ponude Turska 2024.

Antalija – Kemer Turska Avionom 2024.

Na letovanje u Tursku Avionom. Dobro ste pročitali! Ove sezone direktnim čarter letom iz Beograda, Niša ili Skoplja do Antalije, a nakon toga transferom do Kemera. Iskoristite snižene cene za prve polaske avionom u Tursku za Letovanje 2024. i uživajte na destinacijama sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Eksluzivni hoteli sa All Inclusive uslugom nikada nisu bili povoljniji. Ukoliko je Turska – Kemer izbor za vaše letovanje 2024, na našem sajtu možete odabrati neki od brojnih hotela u Turskoj.

Kemer Letovanje, Kemer Hoteli, Kemer Turska letovanje (1) Kemer Letovanje, Kemer Hoteli, Kemer Turska letovanje (2) Kemer Letovanje, Kemer Hoteli, Kemer Turska letovanje (3) Kemer Letovanje, Kemer Hoteli, Kemer Turska letovanje (4)

Kemer Letovanje, Kemer Hoteli, Kemer Turska letovanje (8) Kemer Letovanje, Kemer Hoteli, Kemer Turska letovanje (7) Kemer Letovanje, Kemer Hoteli, Kemer Turska letovanje (6) Kemer Letovanje, Kemer Hoteli, Kemer Turska letovanje (5)

KEMER TURSKA LETO 2024.

Belek Letovanje 2024.

Belek Hoteli 2024.