Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Side Letovanje 2024. – Side Turska Hoteli Leto 2024.

Side Letovanje 2024 > Side Hoteli za Leto 2024. Nekada mala ribarska luka, a danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je smešten na malom poluostrvu na obali Mediterana, na oko 70 kilometara od Antalije i na oko oko 45 minuta vožnje od aerodroma u Antaliji. Side znamenitosti – Glavne odlike ovog grada su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Predstavlja mešavinu starog i novog što posebno privlači posetioce. Neke legende kažu da je predstavljao tajno mesto sastajanja čuvene Kleopatre i Marka Antonija. Side Iskustva – Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama…

Side Turska Mapa lokacija gde je Side u Turskoj, Side map

Side mapa

Side Plaže – Istočna i zapadna plaža su blizu jedna drugoj, ali se malo i razlikuju. Obe imaju zlatni pesak i okružene su borovom šumom sa planina Taurus. Na zapadnoj plaži možete uživati jel je ovde bezbednost na visokom nivou jer su spasilačke ekipe svuda unaokolo. Voda je prelepa, plave boje, plitka i topla. Nije čudno što je baš ova plaža čest izbor porodica sa malom decom. Istočna plaža je potpuna suprotnost zapadnoj plaži. Ona je mirna, tiha i manje razvijena. Istočna plaža pruža pravi odmor, uživanje i opuštanje. Prekrivena je sitnim peskom, ali je na nekim delovima i kamenita. Uglavnom je kamenita pri ulasku u vodu. Side letovanje 2024. iskustva sa hranom – U Sideu ima puno restorana, barova i taverni u kojima možete uživati. Prijatna atmosfera, predivan pogled na pučinu, specijaliteti svetskih kuhinja, učiniće da se osećate fantastično. Preporučujemo vam da probate i raznovrsne morske specijalitete. Side provod – Stari deo grada ima puno diskoteka i barova. Neke diskoteke imaju jako interesantnu arhitekturu, a postoje i diskoteke na otvorenom, za koje naši putnici imaju samo reči hvale. Side komentari – U gradu se nalazi veliki broj prodavnica i tezgi. To je posebno zanimljivo turistima. Ima prodavnica raznovrsne robe, ali i specijalizovanih koje prodaju kožu, nakit, pamuk, tepihe i tradicionalne turske proizvode. Nemojte nikako zaboraviti da se cenkate. Ukoliko vam cenkanje dobro ide, možete kupiti neki proizvod po duplo jeftinijoj ceni. Kada padne noć, Side postaje pešačka zona i tada je kupovina još zanimljivija.

Turska – Side Hoteli za Leto 2024.

Side Hoteli za Leto 2024. – Ovo mesto nazivaju i raj za porodice sa decom, jer se ovde nalaze hoteli koji imaju bogat sadržaj za najmlađe. Brojni kreativni animatori vode računa o deci i organizuju razne aktivnosti tokom celog dana. Side Hoteli su prepoznatiljivi po All Inclusive ili Ultra All Inclusive usluzi. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog odličnog sadržaja koje nude brojni hoteli.

Side Letovanje 2024.

Našu ponudu Side > Turska Letovanje 2024. čine brojni luksuzni Hoteli Side sa All inclusive uslugom, koji predstavljaju odličan izbor za leto 2024. Na vama je samo da odaberete neki od mnogobrojnih hotela za Letovanje u Turskoj sa odličnim popustima za decu i porodice. Tu su i brojne povoljne ponude, plaćanje na rate, popusti i LAST MINUTE Turska letovanje 2024.

Side Turska Avionom 2024.

Na letovanje u Tursku Avionom. Dobro ste pročitali! Ove sezone direktnim čarter letom do Alanje letimo iz Beograda, Niša ili Skoplja. Iskoristite snižene cene za prve polaske avionom u Tursku za Letovanje 2024. i uživajte na destinacijama sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. U našoj ponudi imamo veliki izbor hotela, uglavnom na bazi jako kvalitetne All Inclusive usluge, dok je naša preporuka da koristite čarter avio prevoz za Letovanje u Turskoj 2024.

Side Letovanje, Side Hoteli, Side Turska letovanje (2) Side Letovanje, Side Hoteli, Side Turska letovanje (3) Side Letovanje, Side Hoteli, Side Turska letovanje (4) Side Letovanje, Side Hoteli, Side Turska letovanje (1)

Side Letovanje, Side Hoteli, Side Turska letovanje (5) Side Letovanje, Side Hoteli, Side Turska letovanje (6) Side Letovanje, Side Hoteli, Side Turska letovanje (7) Side Letovanje, Side Hoteli, Side Turska letovanje (8)

SIDE TURSKA LETO 2024.