Ponude

Galeri Resort Hotel - Alanja

Ultra All inclusive

Lokacija: Alanja, Okurcalar, na svojoj plaži. 35km od centra Alanje, 30km od Sidea. 100km od centra Antalije, 90km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci: Hotel je izgrađen 1996. godine, kompletno renoviran 2012. Prostire se na 10.000m2. Ima 289 soba (192 standardne u glavnoj zgradi i 31 u aneksu, 30 porodičnih od kojih je 12 u glavnoj zgradi, 10 porodičnih sa krevetima na sprat, 10 porodičnih apartmana…). Hotel ima glavni restoran, restoran Sultan, 3 à la carte restorana (otomanski, riblji, italijanski), 5 barova (Restaurant, Lobby, American, Snack, Disco), diskoteku. Za decu tu je mini klub, igralište, mini disko, mini biblioteka.
Plaža: Hotel ima svoju plažu od peska i sitnog šljunka, sa dokom od 230m2. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (zamena peškira se plaća 1€).
Hrana i piće: Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su i kasni doručak u restoranu Sultan, turske palačinke, užine, sladoled na terasi u aneksu, keks, dečiji i dijetalni bife za vreme večere, čaj, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića. Turska kafa se servira samo u lobiju.
Plaćaju se: À la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), sva pića u diskoteci, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta.
Standardna soba: Split klima, sef, mini bar (dnevno se dopunjava vodom i bezalkoholnim napicima), satelitska TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, tepih ili laminat na podu, wireless internet.
Plaća se: Sef, room service.
SPA & Wellness: Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaćaju se: Tretmani nege lica i tela, piling, masaže.
Sport i zabava:
Aqua park sa 3 tobogana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, teretana, aerobik, gimnastika u vodi, igre u bazenu, teniski teren, oprema za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, pikado, bilijar, fliperi, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika 3 puta nedeljno, časovi orijentalnog plesa, wireless internet u sobi i lobiju.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena uveče, sportovi na vodi, kuglanje i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji: Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, foto radnja, tržni centar, sale za sastanke, faks, fotokopiranje…
Link: www.galerihotel.com