Ponude

Eftalia Aqua Resort - Alanja

Ultra All Inclusive
Lokacija: Konakli – 4km od centra, na svojoj plaži. 18km od centra Alanje, 110km od centra Antalije, 100km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci: Hotel je otvoren 2011. godine. i zauzima prostor od 38.500kvm. Ima 470 soba (310 standardnih soba u dva tipa, dva tipa porodičnih soba kojih je ukupno 122, 5 soba za osobe sa posebnim potrebama i 31 Relax apartmana).
Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana, poslastičarnicu, Otoman Snack Bar, Beach Snack Bar, Aqua Snack Bar, i 8 barova (Pool, Mainpool, Lobby, Bistro Lobby, Efes Pub, Disco, Aqua i Restaurant).
Za decu tu je mini klub, junior klub i igralište.
Plaža: Hotel ima svoju plažu do koje se dolazi podzemnim prolazom ispod puta. Suncobrani, dušeci, ležaljke i peškiri se ne plaćaju oko bazena i na plaži.
Plaća se: Zamena peškira za bazen i plažu.
Hrana i piće: Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled.
Plaćaju se: Uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.
Standardna soba: Balkon, kada, klima, telefon, TV, mini bar, laminat, fen, sef.
SPA & Wellness: Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo
Plaća se: finska i ruska sauna, masaže i tretmani.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, 1 tobogan, fitness centar, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, aerobik, vaterpolo, pikado, vazdušna puška, diskoteka, živa muzika i turske noći jednom nedeljno, ostale animacije i programi, bingo, TV soba, amfiteatar.
Plaća se: teniski teren uveče i osvetljenje terena, stoni tenis, fudbalski teren, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, bilijar i sve ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji: Lekar, juvelir, prodavnica suvenira, frizer, sale za sastanke, rent-a-car, servis za pranje veša.
Link: www.eftaliahotels.com