Dream Tours
Ponude

Vila Bouzalis - Nea Flogita

Na plaži

Apartmani BOUZALIS se nalaze u prvom redu kuća na samoj obali i šetalištu. Od plaže ih deli uređeni park. Sastoje se od tri međusobno spojene kuće. Apartmani i studija se razlikuju po strukturi, kvadraturi i opremljenosti. Kuhinje imaju mini šporete sa rernom, frižidere i opremu za pripremanje hrane. Trokrevetni apartman je manjih dimenzija. Poseduje sobu sa francuskim i jednim odvojenim krevetom, kuhinju, kupatilo i terasu koja gleda ka dvorištu. Jedan trokrevetni apartman je tipa studio sa mini kuhinjom u hodniku, ali sa direktnim pogledom na more. Četvorokrevetni apartmani imaju odvojenu sobu sa dva ležaja (F + 1) i imaju singl ležaj u kuhinji. Petokrevetni duplex apartmani sadrže dve spavaće sobe, zasebnu kuhinju, kupatilo i terasu. U jednoj sobi je francuski, a u drugoj francuski i jedan singl ležaj. Šestokrevetni duplex apartman se sastoji od dve odvojene sobe sa po francuskim i singl ležajom, zasebne kuhinje, a iz kuhinje i jedne od soba se može izaći na terasu sa pogledom na more. Svi apartmani su A kategorije po lokalnoj kategorizaciji, svi poseduju TV aparate i klima uređaje (uz doplatu). U cenu najma apartmana uključena je wi-fi internet konekcija.

GPS KOORDINATE: N40o15’26.25″ i E 23o13’2.81″

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

vila-bouzalis-nea-flogita-kasandra-apartmani-za-leto-2017

LEGENDA:

 • Studio (std) – smeštajna jedinica koja se sastoji od sobe i kuhinje – jedna prostorija, TWC i terase
 • Apartman (app) – smeštajna jedinica koja se sastoji od sobe i kuhinje – dve posebne prostorije, TWC i terase
 • Duplex (dplx) – smeštajna jedinica koja se sastoji iz dve sobe, kuhinje, TWC i terase
 • Pax – oznaka za ukupan broj osoba koje koriste neku uslugu. Pod pojmom “pax” su obuhvaćeni i odrasli i deca

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • paket aranžman – prevoz autobusom i smeštaj u terminima iz tabele u vansezoni
 • najam apartmana/studija u željenom terminu u glavnoj sezoni
 • korišćenje klima uređaja
 • usluge pratioca grupe (za putnike koji putuju autobuskim prevozom) i usluge predstavnika agencije na destinaciji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • prevoz (za putnike koji putuju u glavnoj sezoni u našoj organizaciji)
 • obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
 • individualne troškove

PROGRAM PUTOVANJA (za putnike koji koriste prevoz autobusom u organizaciji agencije):

1. dan: Sastanak putnika na dogovorenom mestu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Putovanje auto putem Beograd – Niš – Leskovac sa povremenim pauzama. Duža pauza u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije sa zaustavljanjem na granicama. Noćna vožnja.

2. do 12. dan: U prepodnevnim časovima dolazak na Halkidiki (Nea Kalikratia/Nea Flogita/Kalitea/Polihrono). U odabrani apartman/studio se može ući posle 14:00 h (lokalno vreme). Boravak na bazi izabrane usluge. Poslednjeg dana napuštanje apartmana do 09:00 h (lokalno vreme). U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja u povratku kroz Makedoniju i Srbiju istim putem.

13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

NAPOMENE ZA VANSEZONU:

 • deca do 7 godina starosti (rođena 2010. godine i kasnije) ukoliko koriste zajednički ležaj plaćaju 45 € i imaju sedište u autobusu, a za spojene smene plaćaju 75 €
 • deca koja koriste poseban ležaj (do 12 godina starosti) plaćaju cenu paketa umanjenu za 20 €, a za spojene smene cena paketa se umanjuje za 35 €
 • za spojene smene putnici koji koriste autobuski prevoz (paket aranžman) plaćaju cenu paketa umanjenu za 20 €
 • putnici sa sopstvenim prevozom plaćaju cenu paketa umanjenu za 25 €
 • osobe koje putuju same i borave u dvokrevetnom studiju ili apartmanu plaćaju cenu paketa uvećanu za 50 %.

NAPOMENA:

U objektima gde postoji internet konekcija agencija ne može garantovati njen puni i stalni protok i brzinu.

Cenovnik autobuskog prevoza (kliknite za uvećanje)

autobuski-prevoz-do-kalitee-halkidiki

AUTOBUSKI PREVOZ: Prevoz autobusima visoke turističke klase sa klimom i audio/video opremom. Raspored sedenja u autobusu određuje agencija zavisno od strukture putnika.

Polazak iz Beograda dan uoči početka smene. Orijentaciono vreme polaska je 19:00 h sa dogovorenog mesta polaska. Dan pred putovanje proveriti u agenciji da li je vreme polaska promenjeno. Povratak iz Grčke poslednjeg dana smene u poslepodnevnim satima.

Napomena: Minimalni broj putnika za realizaciju prevoza je 35 putnika u autobusu. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo na pripajanje drugim agencijama ili prevoznicima. Rok za obaveštavanje putnika o eventualnom otkazu zbog nedovoljnog broja putnika ili prebacivanju na drugog prevoznika je 5 dana pre polaska.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Sve cene iz tabele izražene su u EUR-ima za navedene periode korišćenja i date su po osobi za vansezonske ponude, a za glavnu sezonu iskazane su za najam apartmana. Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan plaćanja. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Aranžman se može platiti:

 • GOTOVINSKI – 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
 • UPLATOM NA RAČUN agencije – pod istim uslovima i popustima kao za gotovinsku uplatu.
 • ČEKOVIMA GRAĐANA – 30% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 10.12.2017. godine. Realizacija 10-tog, 20-tog i 30-tog u mesecu.
 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – 30% prilikom rezervacije, a ostatak se deli na jednake mesečne rate uz dogovor sa agencijom o rokovima otplate i troškovima naknade za odloženo plaćanje. Obrazac administrativne zabrane formira agencija, a poslodavac je dužan da isti overi i obavlja uplate po dogovorenoj dinamici. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija Tranšped tours. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Tranšped Tours-a i YUTA-e.