Dream Tours
Ponude

Vila Eleni - Skotina Beach

20 metara od plaže

Vila Eleni se nalazi na 20m od plaze u prvom redu kuća i raspolaze sa 4 krevetnim studijima (jedan dupli krevet i 2 kreveta na sprat). Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, TV, klimu (ne doplacuje se) i Wi-Fi. U skolpu vile se nalazi lift, restoran i bar na plazi.
Postoji mogucnost dogovora ukoliko zelite dorucak, rucak ili veceru. Svi gosti kuce dobijaju i besplatno mesto na plazi sa suncobranom i lezaljkama (koje nije uslovljeno narucivanjem bilo kakvog pica). Parkiranje je moguće na ulici ispred vile.

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

CENE IZ TABELE SU PO OSOBI ZA 11 DANA / 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ ILI VEZANE SMENE JE 50 eur PO OSOBI

skotina-beach-apartmani-za-letovanje-2017

LEGENDA: soba – bez kuhinje; studio – spavaća soba i kuhinja u jednoj prostoriji; app=apartman – spavaća soba odvojena od kuhinje; duplex app – 2 spavaće sobe.

NAPOMENE:

  • * polazak autobusa iz Beograda je dan ranije u odnosu na datum iz tabele u 19:30 h, a povratak je zadnjeg dana popodne;
  • * deca do 10 godina ukoliko koriste zajednički ležaj plaćaju samo povratni prevoz 50e;

PROGRAM PUTOVANJA :

1. dan – Polazak je dan pre datuma početka smene iz cenovnika. Polazak autobusa iz Beograda je sa parkinga ispred OTC (buvljak) u 19,30, a sastanak putnika minimum 20 minuta ranije. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima.
2. dan – Dolazak u Leptokariju u prepodnevnim satima i smeštaj najkasnije od 14:00 sati.
3. – 11. dan – Boravak u studiju/apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
12. dan – Napuštanje smeštaja najkasnije do 9:00 sati, a polazak autobusa za Beograd popodne, poslednjeg dana smene. Noćna vožnja.
13. dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima na mesto polaska.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja;
  • Autobuski prevoz;
  • usluge pratioca grupe i servis predstavnika za vreme boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove putnika i troškove međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja prema tarifi osiguravajuceg drustva.
  • Putnici ulaze u spreman i očišćen apartman sa priborom za čišćenje, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Apartmani nisu opremljeni peškirima, toalet papirom i higijenskim sredstvima, osim u vilama gde je to posebno naglašeno. Posteljina se menja na svakih 10 dana osim u vilama gde je naglašeno da se menja na svakih 5 dana.
  • Kuhinje su opremljene frižiderom, rešoom sa 2 ringle i osnovnim posudjem prema broju kreveta.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija Top lux, licenca br. 184/2010. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Top lux-a i YUTA-e.