Dream Tours
Ponude

Vila Evangelia - Jerisos

40 metara od plaže

Vila Evangelia udaljena je od plaže 40 m, sa predivnim dvorištem u zelenilu, garniturom za sedenje i roštiljem koji su na raspolaganju gostima. Raspolaže jednosobnim i veoma komfornim apartmanima, od kojih pojedini imaju pogled more. Vila poseduje prostoriju za prtljag i toalet za poslednji dan boravka. Apartmani su sa jednom spavaćom sobom (sa dva kl.ležaja ili francuskim ležajem) a ostali ležajevi se nalaze u dnevnom boravku odvojenim šankom od opremljene kuhinje, kupatilom (TWC). Opremljeni su sa TV, AC.Besplatan Wi-Fi. Poseduju terase od veoma prostranih, do manjih. Preporuka je za porodice sa malom decom.

OPIS SMEŠTAJA:
2+1 APP – Spavaća soba sa dva klasična ležaja, dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje, kuhinja odvojena šankom, kupatilo twc, mala terasa.
2+2 APP – Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevnim boravkom sa ležajem na razvlačenje, kuhinja odvojena šankom kupatilo twc,terasa sa pogledom na more.
2+3 APP – Spavaća soba sa francuskim ležajem, prostran dnevni boravak sa dva ležaja i foteljom na razvlačenje, kuhinja odvojena šankom, kupatilo twc, velika terasa sa pogledom na ulicu.

 

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA 11 dana/10 noći

OSIM CENA SA (*) GDE SU CENE IZRAŽENE PO OSOBI SA UKLJUČENIM PREVOZOM

vila-evangelia-jerisos-apartmani

Napomena:

Korišćenje AC uključeno u cenu.     MT-mala terasa, PM-pogled more, VT-velika terasa

Cena uključuje :

 • Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma osim u smenama sa * gde je uključen i prevoz i cena data po osobi,
 • usluge pratioca grupe,
 • servis inopartnera.

Cena ne uključuje:

 • Autobuski prevoz osim u smenama sa *,
 • Doplatu za korišćenje klima uređaja u pojedinim vilama a prema opisu u cenovniku,
 • Međunarodno zdravstveno i putno osiguranje,
 • Fakultativne izlete,
 • Individualni troškovi.

Program putovanja:

1.dan Autobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele i iz gradova po satnici iz tabele autobuskog prevoza .Mesto sastanka/polaska parking O.T.C Buvljak. Pauza je predvidjena u motelu ,,Predejane,,  u trajanju od 30min. U toku putovanja prave se još jedna ili dve kraće  toalet pauze.Dolazak u letovalište u jutarnjim satima.

2. dan-11. dan Dolazak u letovalište u prepodnevnim satima…Smeštaj nije moguć pre 14h.(lok.vreme) Boravak u izabranom letovalištu.

12.dan Napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00h. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak autobusa iz Jerisosa u 12.00h, a iz Stavrosa u 13.00h. (tačna satnica istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili) Vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u kasnim večernjim satima.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:

autobuski-prevoz-neos-marmaras-apartmani-sitonija-2017

Autobuski prevoz je organizovan kvalitetnim visokopodnim ili spratnim autobusima, CA, audio-video oprema, tako da garantuje isti kvalitet svakog sedišta.

Uslovi i način plaćanja:

Uslovi i način plaćanja: Cene su izražene u stranoj valuti EUR, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke (Komercijalna banka) na dan uplate.

*UPLATA U GOTOVINI

 • uplata avansa od 40% prilikom rezervacije
 • ostatak od 60%, najkasnije 10 dana pre datuma započinjanja aranžmana

*UPLATA NA RATE ČEKOVIMA GRAĐANA

 • uplata avansa od 40% prilikom rezervacije
 • ostatak od 60% odloženim plaćanjem do 31.12.2017 god. Uz deponovanje prilikom rezervacije i sa datumima realizacije 1. ili 15. u mesecu.

*ADMINISTRATIVNA ZABRANA

 • Akontacija 40% prilikom rezervaije,a ostatak do 31.12.2017 god.sa dospećem rate svakog 15.u mesecu.Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica,čija rešenja o daministrativnoj zabrani prihvata

NAPOMENA: Gore navedeni Uslovi i način plaćanja važe za sve objavljene programe u organizaciji Agencije, osim za programe gde su navedeni Posebni uslovi i način plaćanja.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

OPŠTE INFORMACIJE:

– Agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir: vreme uplate, starost putnika (starija lica ili porodice sa decom), bolest i putnike sa posebnim potrebama.

– Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli.

– Moguće je priključenje putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd- Preševo.

– Agencija određuje mesta polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu.

– Zadržavanje u free-shop-u je do 45 min.

– U autobusu je najstrožije zabranjeno pušenje,konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.

– Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike i ometa vozača i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja.

– Minimalan broj putnika za organizaciju prevoza je 45.

– Agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa ili otkaza putovanj u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika pod uslovom da putnik bude obavešten o istom najmanje 5 dana pre započinjanja putovanja.

MALOLETNI PUTNICI

Koji putuju samostalno ili sa pratiocima,za izlazak iz države neophodna je saglasnost oba roditelja (ili roditelja koji ne putuje sa maloletnim licem) da pomenuto lice može preći granicu samostalno ili sa punoletnim pratiocem, overena u sudu ili opštini.

ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Međunarodno zdravstveno osiguranje se preporučuje.Osiguranje možete uplatiti u agenciji Dream Tours.

Putnici koji imaju kartice zdravstvenog osiguranja a koje pokrivaju evropske zemlje ne plaćaju osiguranje.

*ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija Sani Trade & Tours, licenca br. OTP 182/2010. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Sani Trade & Tours-a i YUTA-e.