Dream Tours
Ponude

Vila Jakobos - Nea Flogita

od 65€
50 metara od plaže

Apartmani JAKOBOS se nalaze u centralnom delu Nea Flogite, u mirnoj ulici, na oko 50m od plaže. U prizemlju, na prvom i drugom spratu objekta nalaze se četvorokrevetni duplex apartmani prve kategorije (po lokalnoj kategorizaciji). Apartmani se sastoje od kuhinje sa trpezarijom, dve odvojene spavaće sobe, kupatila i terase. Prostrana kuhinja je izdvojena i poseduje mini šporet sa rernom i tri ringle, aspirator, sudoperu, potrebno posuđe i frižider sa jednom komorom. U prostranoj kuhinji se nalazi trpezarijski sto sa stolicama i TV aparat. Iz kuhinje i trpezarijskog dela se izlazi na veliku terasu sa pogledom na ulicu na kojima se nalaze plastični sto i stolice za sedenje. U jednoj sobi je francuski ležaj, dok su u drugoj dva odvojena ležaja. Svaka soba ima orman i toaletni stočić. Kupatila su sa tuš kadom. U cenu najma apartmana uključena je upotreba klima uređaja, satelitski program i wi-fi internet konekcija.

GPS KOORDINATE: N40o15’27.54″ i E 23o12’53.78″

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

vila-jakobos-nea-flogita-kasandra-apartmani-za-leto-2017

LEGENDA:

 • Apartman (app) – smeštajna jedinica koja se sastoji od sobe i kuhinje – dve posebne prostorije, TWC i terase
 • Duplex (dplx) – smeštajna jedinica koja se sastoji iz dve sobe, kuhinje, TWC i terase
 • Pax – oznaka za ukupan broj osoba koje koriste neku uslugu. Pod pojmom “pax” su obuhvaćeni i odrasli i deca

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • paket aranžman – prevoz autobusom i smeštaj u terminima iz tabele u vansezoni
 • najam apartmana/studija u željenom terminu u glavnoj sezoni
 • korišćenje klima uređaja
 • usluge pratioca grupe (za putnike koji putuju autobuskim prevozom) i usluge predstavnika agencije na destinaciji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • prevoz (za putnike koji putuju u glavnoj sezoni u našoj organizaciji)
 • obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
 • individualne troškove

PROGRAM PUTOVANJA (za putnike koji koriste prevoz autobusom u organizaciji agencije):

1. dan: Sastanak putnika na dogovorenom mestu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Putovanje auto putem Beograd – Niš – Leskovac sa povremenim pauzama. Duža pauza u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije sa zaustavljanjem na granicama. Noćna vožnja.

2. do 12. dan: U prepodnevnim časovima dolazak na Halkidiki (Nea Kalikratia/Nea Flogita/Kalitea/Polihrono). U odabrani apartman/studio se može ući posle 14:00 h (lokalno vreme). Boravak na bazi izabrane usluge. Poslednjeg dana napuštanje apartmana do 09:00 h (lokalno vreme). U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja u povratku kroz Makedoniju i Srbiju istim putem.

13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

NAPOMENE ZA VANSEZONU:

 • deca do 7 godina starosti (rođena 2010. godine i kasnije) ukoliko koriste zajednički ležaj plaćaju 45 € i imaju sedište u autobusu, a za spojene smene plaćaju 75 €
 • deca koja koriste poseban ležaj (do 12 godina starosti) plaćaju cenu paketa umanjenu za 20 €, a za spojene smene cena paketa se umanjuje za 35 €
 • za spojene smene putnici koji koriste autobuski prevoz (paket aranžman) plaćaju cenu paketa umanjenu za 20 €
 • putnici sa sopstvenim prevozom plaćaju cenu paketa umanjenu za 25 €
 • osobe koje putuju same i borave u dvokrevetnom studiju ili apartmanu plaćaju cenu paketa uvećanu za 50 %.

NAPOMENA:

U objektima gde postoji internet konekcija agencija ne može garantovati njen puni i stalni protok i brzinu.

Cenovnik autobuskog prevoza (kliknite za uvećanje)

autobuski-prevoz-do-kalitee-halkidiki

AUTOBUSKI PREVOZ: Prevoz autobusima visoke turističke klase sa klimom i audio/video opremom. Raspored sedenja u autobusu određuje agencija zavisno od strukture putnika.

Polazak iz Beograda dan uoči početka smene. Orijentaciono vreme polaska je 19:00 h sa dogovorenog mesta polaska. Dan pred putovanje proveriti u agenciji da li je vreme polaska promenjeno. Povratak iz Grčke poslednjeg dana smene u poslepodnevnim satima.

Napomena: Minimalni broj putnika za realizaciju prevoza je 35 putnika u autobusu. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo na pripajanje drugim agencijama ili prevoznicima. Rok za obaveštavanje putnika o eventualnom otkazu zbog nedovoljnog broja putnika ili prebacivanju na drugog prevoznika je 5 dana pre polaska.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Sve cene iz tabele izražene su u EUR-ima za navedene periode korišćenja i date su po osobi za vansezonske ponude, a za glavnu sezonu iskazane su za najam apartmana. Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan plaćanja. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Aranžman se može platiti:

 • GOTOVINSKI – 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
 • UPLATOM NA RAČUN agencije – pod istim uslovima i popustima kao za gotovinsku uplatu.
 • ČEKOVIMA GRAĐANA – 30% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 10.12.2017. godine. Realizacija 10-tog, 20-tog i 30-tog u mesecu.
 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – 30% prilikom rezervacije, a ostatak se deli na jednake mesečne rate uz dogovor sa agencijom o rokovima otplate i troškovima naknade za odloženo plaćanje. Obrazac administrativne zabrane formira agencija, a poslodavac je dužan da isti overi i obavlja uplate po dogovorenoj dinamici. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija Tranšped tours. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Tranšped Tours-a i YUTA-e.