Dream Tours
Ponude

Vila Korali - Paralia

80 metara od plaže

Vila Korali se nalazi na oko 80m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaja (uključen u cenu u periodu 13:00 – 19:30h) i terasu. Trokrevetni studiji se sastoje od jedne prostorije u kojoj je i spavaći deo (francuski i single ležaj), 1/3 + 1 std se sastoje od jedne prostorije u kojoj je i spavaći deo (francuski i single ležaj i pomoćni ležaj). Svi studiji sadrže komplet posteljinu za svaki krevet. Korišćenje wi-fi interneta je uključeno u cenu. Struktura: 1/2std, 1/3std, 1/3+1std. Studiji se nalaze na I i II spratu.

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

Vila Korali Paralia Leto 2018

Cena je izražena u eurima na bazi najma studija/apartmana za 10 noćenja

ARANŽMAN OBUHVATA

  • Smeštaj u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja.
  • Usluge predstavnika inopartnera na destinaciji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Autobuski prevoz.
  • Boravišna taksa – plaća se 0,5 eura po studiju/apartmanu, dnevno-na licu mesta.
  • Putno zdravstveno osiguranje.
  • Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak autobusa iz Beograda u 17h sa parkinga iz Blok 70a, iz ulice Dr.Agostina Neta na Novom Beogradu, u delu ulice od Delta City-ja i Tehnomanije ka reci Savi, iz V. Gradišta u 17h sa autobuske stanice; iz Požarevca u 18h sa autobuske stanice, DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. Proveriti PRE PUTA tačno vreme i mesto polaska.
2. dan – Dolazak u odredište oko 09h, smeštaj u studijia/apartmane do 14h.
2. – 11. dan – Boravak u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja.
11. dan – Napuštanje studija/apartmana do 09h. Polazak za Beograd/Požarevac/V. Gradište u 12h po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd / Požarevac / V. Gradište oko 24h.

POPUST:

Deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 7 godina ili mogu da dele ležaj međusobno ukoliko je jedno dete do 7 godina, a drugo do 12 god.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Prevoz se obavlja turističkim autobusima ili minibusevima (TV, video/dvd, klima, caffe-bar….); Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir starost putnika, redosled uplata i dr. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija odredi.

Cenovnik autobuskog prevoza (kliknite za uvećanje)

autobuski-prevoz-do-paralije-za-letovanje-2017

PLAĆANJE:

U dinarima po prodajnom kursu Societe generale banke na dan uplate do polaska na put. Ostatak duga biće preračunat po prodajnom kursu Societe generale banke na dan putovanja.

Način plaćanja:

U jednakim mesečnim ratama do 20. oktobra 2018. god

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

VAŽNE NAPOMENE:

Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja ( vreme polaska, povratka i sl.) i ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o navedenom programu.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je Turistička agencija “Arriva Litas”. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije “Arriva Litas” i YUTA-e.

Vila Korali Paralia Leto 2019.