Dream Tours
Ponude

Vila Saros - Nei Pori

od 49€
90 metara od plaže

Vila Saros se nalazi u južnom delu Nei Poria, na dva minuta hoda do plaže ili do najbližeg marketa. Okružuje ga lepo uređeno dvorište i travnjaci a tu je i natkriveni prostor za sedenje, druženje, kartanje i igru dece. Veoma čiste i uredne smeštajne jedinice, lepog izgleda i dobrog kvaliteta opreme, imaju TV i klima uređaje. Prostrane terase, sa tendama, u funkciji su letnjih trpezarija. Postoji besplatan WiFi uređaj. Kao i svuda u letovalištu, parkiranje ispred kuće je lako rešivo.

Tip smeštaja:

  • 1/2 studio: široki (150 cm) ili dva standardna ležaja
  • 1/3 studio: široki i standardni ležaj
  • 1/4 apartman: po dva standardna ležaja u obe spavaće sobe
  • 1/5 apartman: široki i standardni ležaj u prvoj a dva standardna u drugoj sobi

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

CENE SMEŠTAJA PO OSOBI, U EVRIMA, ZA 12 NOĆENJA, BEZ PREVOZA
sa uračunatom novom boravišnom taksom
(ne postoji dinarski deo cene)

Vila Saros Nei Pori Leto 2018

  • U svakoj smeštajnoj jedinici može besplatno boraviti po jedno dete do 12 godina, ukoliko nema vlastiti ležaj.
  • Dva deteta do 12 godina na istom, zajedničkom ležaju, plaćaju cenu kao jedna odrasla osoba.
  • Ukoliko dete, bez obzira na uzrast, koristi vlastiti ležaj, plaća cenu kao odrasla osoba.

SOPSTVENI PREVOZ: U ponudi je za sve termine, bez ikakvog uvećanja ili umanjenja cena.

DOPLATA ZA AUTOBUSKI PREVOZ: u zavisnosti od mesta polaska, navedena je u cenovniku ispod

Cenovnik autobuskog prevoza (kliknite za uvećanje)

POLASCI I CENE AUTOBUSKOG PREVOZA
PO OSOBI / SEDIŠTU (dinarska protivrednost) :

grcka prevoz 2018 

  • Dete ispod 12 godina ima POPUST OD 50% kao što je u tabeli navedeno, a po Zakonu ne može biti bez sedišta, bez obzira na uzrast.
  • CENA PREVOZA U JEDNOM PRAVCU IZNOSI 60% OD GORE NAVEDENIH DOPLATA ZA PREVOZ NA DVE SMENE IZNOSI 30%

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši u dinarima, po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije; gotovinom, čekovima građana ili na tekući račun Agencije. Prilikom sklapanja Ugovora, korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina:
1. UPLATA U CELOSTI PRE POLASKA:
– Akontacija 30% od vrednosti SMEŠTAJA prilikom prijave – sklapanja Ugovora.
– Ostatak za cenu smeštaja i doplatu za autobuski prevoz (ukoliko je ugovoren) – plaća se dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana.
2. UPLATA NA RATE – ČEKOVI GRAĐANA:
– Akontacija 30% od vrednosti SMEŠTAJA prilikom prijave – sklapanja Ugovora.
– Ostatak za cenu smeštaja i doplatu za autobuski prevoz (ukoliko je ugovoren) – plaća se u jednakim mesečnim ratama, počev od meseca koji sledi onom u kome je uplaćena akontacija.
– Rate dospevaju svakog 15.tog u mesecu a poslednja 15.11.2017. Pre termina letovanja mesečne rate se uplaćuju unapred a za mesece nakon završetka aranžmana deponuju se čekovi, minimum 14 dana pre polaska. Kamate nema.
3. UPLATA NA RATE – ADMINISTRATIVNA ZABRANA:
– Akontacija 30% od vrednosti SMEŠTAJA prilikom prijave – sklapanja Ugovora.
– Ostatak za cenu smeštaja i doplatu za autobuski prevoz (ukoliko je ugovoren) – plaća se u jednakim mesečnim ratama, počev od meseca koji sledi onom u kome je uplaćena akontacija i odobrena Administrativna zabrana (koju je korisnik prethodno dobio od Organizatora i jedan overen primerak Rešenja odmah vratio).
– Rate dospevaju mesečno ili polumesečno, u zavisnosti od načina kako pravno lice isplaćuje zaradu a poslednja dospeva 15.11.2017. Kamate nema.
– Organizator zadržava pravo na selekciju pravnih lica čija rešenja o zabrani prihvata.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

Autobuski Prevoz

– Garantovani su polasci iz svih navedenih gradova. Nije isključena mogućnost da se za transfere do i od Novog Sada koriste kombi ili taksi vozila kao i linije redovnog autobuskog prevoza. Raspored sedenja određuje se isključivo po redosledu prijava, računarskom evidencijom, od prvih sedišta u donjem delu autobusa pa sve do poslednjih u gornjem. Četvoročlane porodice raspoređuju se na isti način; prvo na sedišta za stolom (ako u autobusu postoji) a zatim uvek „linijski“, u istom redu. Prilikom prijave putnici mogu izraziti želje za sedenjem na određenim mestima u autobusu. Organizator ih, ako je moguće u odnosu na već prijavljene, može ali ne mora uvažiti (osim u slučajevima dokumentovanih posebnih potreba za invalide ili trudnice).

– Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Zato se Organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Zbog istog razloga moguća je organizacija polaska jednim autobusom na dve destinacije a time i mogućnost angažovanja autobusa grčkog partnera za poslednji deo putovanja u Grčkoj.

– Autobusi su udobni, namenski proizvedeni za duga putovanja, sa klima uređajima i audio-video opremom. Količina prtljaga ograničena je na dva komada po osobi a prevoz istog je besplatan.

– Od Novog Sada do svih destinacija putovanje uobičajeno traje 14 sati, uz više pauza za odmor i osveženje i zakonski limitiranu brzinu vožnje. Zbog četiri granične procedure, moguća su čekanja nepredvidive dužine trajanja, na koja Organizator nema uticaja. U posadi autobusa su dva vozača i pratilac grupe.

– Sanitarni propisi na granicama, posebno na ulazu u Grčku, zabranjuju unošenje prehrambenih proizvoda a pre svega svih vrsta mlečnih proizvoda i mesa (osim konzerviranog i dugotrajnih prerađevina).

– Iznos gotovine koju je dozvoljeno izneti iz republike Srbije je 10.000 € po osobi. U slučaju namere da se u Grčkoj kupuju artikli veće zbirne vrednosti od 100 €, potrebno je upoznati se sa našim carinskim propisima.

– Uobičajeno vreme dolaska autobusa u letovalište je oko 15h00 po lokalnom vremenu (plus 1 sat u odnosu na naše vreme). U slučaju dolaska ranije od predviđenog vremena, postoji mogućnost da putnici moraju sačekati na završetak spremanja smeštajnih jedinica.

– Udaljenost od mesta dolaska i polaska autobusa do smeštajnog objekta u velikoj većini je svega oko 20 metara a samo u nekoliko slučajeva je do 200 metara (jer bliži prilazak autobusa nije moguć). Prenos prtljaga putnika ni u jednom letovalištu nije organizovan.

POVRATAK IZ SVIH LETOVALIŠTA U 19,00 h

– Boravak u letovalištu poslednjeg dana uslovljen je činjenicom da se smeštajne jedinice, zbog spremanja i čiščenja za narednu smenu gostiju, moraju isprazniti najkasnije u 10h30 a da posada autobusa počinje sa prijemom prtljaga i pripremama za povratak u 18h00. Za ovaj period obezbeđen je prostor za prtljag a u većini smeštajnih objekata postoji mogućnost korišćenja tuša i toaleta. Vreme poslednjeg dana treba provesti na plaži ili u šetnji, baš kao i prethodnih dvanaest odnosno deset dana.

– Dolazak u Beograd je narednog jutra, uobičajeno oko 08h00. (Transfer za Pančevo.) Dolazak u Novi Sad je oko 09h00. Odmah ili nakon najviše 30 minuta putnici nastavljaju za Sombor, Sentu, Suboticu, Sremsku Mitrovicu, Bečej, Zrenjanin i Kikindu, uz korišćenje transfer vozila Organizatora.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je Turistička agencija Elnos tours. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije Elnos tours-a i YUTA-e.

Vila Saros Nei Pori Leto 2019.