Dream Tours
Ponude

Vila Teana - Nea Kalikratia

30 metara od plaže

Apartman se nalazi na oko 30 m od plaže. Četvorokrevetni apartman na I. spratu, u sobi se nalazi francuski ležaj a u dnevnom boravku, kuhinjskom delu kanabe koji se razvlači (pogledaj sliku). Apartman je klimatizovan i ima TV. Supermarket se nalazi u istoj zgradi, a od plaže je udaljen samo 30-ak metara. Odličan apartman sa odličnom pozicijom, na plaži, blizu centra!

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

vila-teana-nea-kalikratia-halkidiki-apartmani-leto-2017

Cene su izražene u eurima (€) po apartmanu (studiju)

Legenda:

Najam (NA) – boravak u studijima ili apartmanima 10 noći/ 11 dana; studio (st) je smeštajna jedinica koja se sastoji od sobe i kuhinje – jedna prostorija, TWC i terase; studio sa galerijom (sga) – studio u 2 nivoa (prvi nivo – soba + kuhinjski deo – jedna prostorija, TWC, terasa, a drugi nivo – do kog vodi stepenište i na kom se nalazi jedan dupli ležaj – francuski); apartman(app) je smeštajna jedinica koja se sastoji iz sobe i kuhinje – 2 posebne prostorije, TWC i terase; duplex (dpx) je smeštajna jedinica koja se sastoji iz dve sobe, kuhinje, TWC i terase.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan–Putovanje. Novi Sad – sastanak putnika u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 55, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa iz Novog Sada u 19:00 časova (moguće su izmene vremena polaska, o čemu će Organizator blagovremeno obavestiti putnike). Noćna vožnja preko Beograda, Niša, Skoplja, Soluna, do Halkidikija sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan–11. dan–Halkidiki. Dolazak u mesto odredišta smeštaj i boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje.

12. dan–Halkidiki–Napuštanje objekta u 9:00 h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa za Srbiju u 17:00 h po lokalnom vremenu. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

13. dan-Dolazak u Novi Sad je predviđen za jutarnje sate, a vreme dolaska zavisi od uslova na putu i granica.

Kraj usluga.

CENA U TABELI OBUHVATA:

  • – Najam studija ili apartmana, za boravak 11 dana (10 noći)
  • – Troškove organizacije putovanja
  • – Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

CENA U TABELI NE OBUHVATA:

  • – Vanlinijski prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, klima, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i sl. tokom putovanja, WC čije korišćenje nije omogućeno) na relaciji Novi Sad–Halkidiki–Novi Sad,
  • – Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • – Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom i
  • – Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta–inostranom agencijom.

Autobuski prevoz (kliknite za uvećanje)

autobuski-prevoz-pefkohori-apartmani-leto-2017

– Povratak (po lokalnom vremenu): po zakonu o bezbednosti saobraćaja autobusi kada stignu u Grčku moraju da stoje 9 sati da bi se vozači odmorili i pripremili za povratak, tako da je povratak vezan za satnicu dolaska autobusa u Grčku.

– Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima turističke klase (visokopodni ili dabldeker).

– Polazak je jedan dan ranije u odnosu na termine iz tabele.

– Transferi od Sremske Mitrovice do Novog Sada i u povratku od Novog Sada do Sremske Mitrovice mogu biti realizovani kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od broja putnika.

– Doplate za sopstveni prevoz nema.

– Svako dete mora imati svoje sedište.

– Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece, osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice, invalide i slično. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je uplatiti predrezervaciju 20 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.

– Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad – Beograd – Skoplje.

– Eventualne polaske iz Kikinde, Zrenjanina, Bečeja i dr. Organizator putovanja ostavlja kao mogućnost uz minimalan broj putnika i doplatu.

– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na tržištu nafte i naftnih derivata koriguje cenu prevoza.

– Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati. U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja organizator putovanja nema uticaj. Za udoban i bezbedan prevoz u autobusu se brinu dva vozača i jedan pratilac grupe.

Uslovi plaćanja i napomene

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su date u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke PIRAEUS BANKA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun, na sledeće načine:

Uplata do polaska – 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama, tako da ceo iznos bude isplaćen do 10 dana pre polaska na putovanje. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

Uplata u ratama čekovima građana – 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2017. – za rate koje dolaze na naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana, kao garancija plaćanja.

Administrativna zabrana – 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2017

– Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

OPŠTE INFORMACIJE I NAPOMENE

– Najam apartmana tj. studija(NA) podrazumeva troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara, boravišnu taksu. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su uobavezi da tokom svog boravka sami vode računao higijeni iste.Posteljina je sastavni deo svake smeštajne jedinice i menja se po potrebi na svakih 5 dana. Peškiri, toalet papir, sapuni nisu sastavni deo inventara u smeštajnim jedinicama. U svim smeštajnim jedinicama kuhinje su opremljene osnovnim priborom za pripremanje hrane. Iznošenje smeća i održavanje čistoće obavezaje gostiju.

– Napuštanje smeštajnejedinice je do 9:00 h(po lokalnom vremenu)poslednjeg dana boravka, a ulazak prvog dana do 16:00h (po lokalnom vremenu), većina se smesti već do 12:00h.Načinjene, eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku agencije i iste nadoknade.

– Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slbodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Takođe, Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paketaranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.

– Cena objekta, a samim tim i aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje,manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici.U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcijastrukture smeštajne jedinice, ishodno tome, i cene aranžmana po važećem cenovniku.

– Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa–cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner.Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

– Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.Putnici se mole da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana.

– Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima,da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …)informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne mo že uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika u autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključen ja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije „Market Tours“.