Ponude

Zarnovel Palace - Ohrid Nova godina 2021.

Zarnovel Palace se nalazi na 10min hoda od centra Ohrida. Sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Pojedine sobe poseduju terasu ili balkon. Gostima je takođe dostupan besplatan bežični internet, kao i besplatan parking. Supermarket je u blizini objaketa, a u okviru objekta nalazi se i frizerski salon.

Doček Nove 2021. Godine u Ohridu

29.12. – 02.01.2021.

5 Dana / 3 Noći / Autobusom

 

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

Naziv smeštajaUsluga1/31/2
Zarnovel PalaceNA5969
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca (minimum 40 putnika).
 • Doplata za prevoz iz Novog Sada je 15€, iz Beograda 10€ i iz Kragujevca 5€.
 • Prevoz iz Kragujevca se može realizovati u blizini auto-puta – Kapije Šamadije (Batočina).
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz autobusima visoke turističke kategorije (tv, dvd, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu.
 • 3 noćenja u višekrevetnim sobama, studijima i apartmanima iz cenovnika.
 • Boravišnu taksu.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Obilaske prema programu.
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje.
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (15€), Beograda (10€), i Kragujevca (5€), – plaćanje u agenciji.
 • Fakultativne troškove (organizovani doček Nove godine, obilazak manastira Sveti Naum, afterparty – zurka na brodu i obilazak Skoplja).
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan – 29. decembar / Niš – Ohrid: Okupljanje putnika u večernjim časovima na parkingu Tempa u Nišu. Polazak autobusa iz Niša oko 23:30 časova! Noćna vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti…

2. dan – 30. decembar / Makedonija – Ohrid: Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe u jutarnjim časovima. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar, nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku zagrevanja i upoznavanja!Nakon obilaska spremili smo dnevnu žurku zagrevanje– nema stajanja dok traje party putovanje! Vraćamo se u smeštaj, kratak predah i nastavlja se Welcome Party u obližnjem klubu! Noćenje.

3. dan – 31. decembar / Makedonija – Ohrid: Fakultativni izlet Žurka na brodu i krstarenje – uživajte uz muziku naših dj-eva dok krstarite Ohridskim jezerom.Povratak u smeštaj i spremanje za proslavu Nove Godine! Organizovan doček Nove Godine u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana na Ohridu. Noćenje.

4. dan – 01. januar / Makedonija – Ohrid: Fakultativni obilazak manastira Sveti Naum. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama,  čućete otkucaje srca iz kovčega Svetog Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Svete Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene Ohridskim biserima. Po povratku na Ohrid kratak predah i u večernjim časovima smo pripremili reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu.. Noćenje.

5. dan – 02. januar / Ohrid – Skoplje – Niš: Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00). Fakultativni obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, Tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar… Polazak za Niš u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš u kasnim večernjim časovima.

FAKULTATIVNI IZLETI

Krstarenje Ohridskim jezerom

Upustite se u avanturu i zaplovite makedonskim biserom! Uzivajte u pogledu na planine, sa jedne strane, i kulturne spomenike sa druge strane, koji datiraju iz Vizantijskog perioda. Vozićemo se do izvora reke Crni Drim, kako bismo videli mesto gde se reka uliva u Ohridsko jezero.

Sveti Naum

Područje u kome se nalazi Sv.Naum je jedno od najlijepših na Ohridskom jezeru. Prekrasno zelenilo ovog predela, romantično ostrvce okruženo izvorima Crnog Drima, prostrana peščana plaža, sam manastir i pogled koji puca sa uzvišenja na kome je izgrađen, čine ovo mesto jednim od najprivlačnijih mesta za turiste, izletnike i stanovnike Ohrida. U ovom manastiru počivaju mošti Svetog Nauma, prosvetitelja; učenika braće Ćirila i Metodija.

Obilazak Skoplja

„Dugo sam putovao preko te zemlje Rumelije i video sam dosta lepih gradova i bio sam zapanjen Alahovim blagoslovima, ali nijedan me nije nadahnuo i obradovao toliko kao nebeski grad Skoplje kroz koji protiče reka Vardar“, ovako je u 17.v. jedan turski pisac, Dildžer Zede koji je bio očaran, opisao Skoplje. Uživajte u znamenitostima ovog drevnog grada.

Žurke

Za Vas smo birali neke od najlepsih barova na obali Ohrida. Prve dve žurke su nam u kafe baru Kadmo, vrlo prijatnog enterijera, dok je poslednja dnevna žurka u kafe baru Slavica koji se nalazi na samom šetalistu. Vama ostavljamo da otkrijete zašto je tako popularan među turistima a i samim meštanima.

NAČIN PLAĆANjA

Gotovinsko plaćanje:

 • 2500 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna.
 • narednih 2500 RSD (po osobi) u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora) – rata u naznačenom iznosu je bespovratna.
 • narednih 3000 RSD (po osobi) najkasnije 60 dana pre početka aranžmana (29.10.2019.).
 • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 29.11.2019).

Preko računa:

 • Uz profakturu izdatu od strane Dream Tours-a.

Kredit:

 • Dream Tours izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

NAPOMENE:

 • Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • Viza je neopphodna za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).
 • Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno, po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
 • Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.
 • Kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana je lokanog karaktera.
 • Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta. Svi koji se prijave 20 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija, organizator putovanja, zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza dugovanja.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turisticka agencija Max Travel. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turisticke agencije Max Travel-a i YUTA-e.