Ponude

Putovanje u Bansko

RELAX VIKEND

KORIŠĆENJE WELLNES I SPA CENTRA

3 dana / 2 Noćenja / BUS

CENA OD: 69 eur

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN – subota 09.11.2019.

Polazak iz Niša u 4h sa parkinga kod Tempa. Vožnja uz usputne pauze po  potrebi,nastavak puta preko Sofije  prema Banskom – spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Smeštaj grupe u hotel. Ručak. Slobodno popodne. (Večera za goste hotela Belvedere). Noćenje.

2. DAN – nedelja 10.11.2019.

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili korišćenje spa centra,(svaki hotel ima drugačiji sadržaj).(Ručak za goste hotela Belvedere). Slobodno popodne.(Večera za goste hotela Belvedere). Noćenje.

3. DAN – ponedeljak 11.11.2019.

Doručak, kasna odjava iz hotela, oko 12h. Polazak prema Sofiji gde je predviđen odlazak u tržni centar SERDICA. Očekivani dolazak u Niš pre ponoci.

Cenovnik – Bansko relax vikend 2019.

Cene su izražene u evrima po osobi sa uključenim prevozom

TERMIN PUTOVANJAHOTELUSLUGA1/2 APPTreća i četvrta osoba
09.11. – 11.11.2019.Belvedere 4* ★★★★Punpansion89 €79 €
Orbilux ★★★Noćenje
sa doručkom
69 €59 €

Umanjenje za sopstveni prevoz 10€ po osobi

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom,
  • Smeštaj u hotelu 4* ili 3* na bazi 2 pa/nd,
  • Korišćenje spa centra (zatvoreni bazen, đakuzi, parno kupatilo…),
  • Shopping u TC Serdica u Sofiji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

  • Individualne troškove putnika.
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Opis smeštaja:

Hotel Belvedere Holiday Club se nalazi 300 m od gondole i 700 m od centra mesta Bansko. Hotel se sastoji od tri kompleksa zgrada koja nisu međusobno povezani toplim hodnikom i ima ukupno 108 apartmana.

Hotelska ponuda: recepcija, lift, lobi bar, restoran, sef na recepciji, room servis, spa centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže, bade mantil, otvoreni i zatvoreni bazen, wi-fi internet, parking.

Besplatne usluge: korišćenje bazena, đakuzija, saune, parnog kupatila, fitnesa, skijašnice, wi–fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parkinga (sa ogranicenim brojem mesta).

Apartmani: TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, balkon.Apartmani za 4 osobe jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Apart Hotel Orbilux nalazi se na 500 metara od ski gondole u Banskom, na 1,5 km od Starog grada Banskog. U ponudi ima zatvoreni bazen sa toplom vodom, restoran sa vrtom i besplatnu internet konekciju putem kabla.Svi moderni apartmani i studiji uključuju kompletno opremljenu kuhinju sa kuhinjskim posuđem, frižiderom i trpezarijskim delom.

Svaka smeštajna jedinica nudi balkon i satelitsku televiziju. Većina sadrži i mašinu za pranje veša.Prostrana spa zona u objektu Apart Hotel Orbilux uključuje saunu i parno kupatilo. Moderan fitnes centar i masaže takođe su na raspolaganju.U restoranu objekta Apart Hotel Orbilux služe se tradicionalna bugarska jela, sezonska jela i dečji meni.

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje se vrši po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

  • Učešće 30%, a ostatak 10 dana pre polaska ili odloženo na 3 mesečne rate čekovima ili administrativnom zabranom.
  • Deca do 12 godina ostvaruju popust od 30% u 1/3 sobi uz dve punoplative osobe.

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

*Započeti način plaćanja se ne može menjati.

*U slučaju promene na monetarnom tržištu, kao i promenama u cenama prevoznika, konzularnih predstavništva i osiguravajućih društava, agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

Opšte napomene:

• Molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora

• Molimo da uzmete u obzir da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja, ne rade i postoji mogućnost izmene redosleda pojedinnih sadržaja u programu

• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu

• Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA

• VAŽNO Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije

• Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

VAŽNA NAPOMENA: TAČNO VREME POLASKA ĆE BITI POTVRĐENO OD STRANE AGENCIJE DAN PRED PUT, A OSTALA VREMENA NA SAMIM DESTINACIJAMA PUTNICI ĆE IMATI OD STRANE VODIČA NA KONKRETNOM PUTOVANJU.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija MM Tours. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije MM Tours-a i YUTA-e.