Dream Tours
Ponude

Bansko

DAN ZALJUBLJENIH – SRETENJE

4 DANA SKIJANJA / 3 POLUPANSIONA

KORIŠĆENJE WELLNES I SPA CENTRA

4 dana / 3 Noćenja / BUS

CENA OD: 109 eur

bansko bugarska, dream tours leskovac

Program putovaja:

1. DAN – petak 14.02.2019.

Polazak iz Niša sa parkinga kod Tempa u ranim jutarnjim satima. Noćna vožnja uz usputnu pauzu u restoranu Happy star, prelazak državne granice sa Republikom Bugarskom, nastavak puta preko Sofije  prema Banskom – spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Smeštaj grupe u hotel, slobodno popodne. Večera. Noćenje.

2. DAN – subota 15.02.2019.

Doručak. Gostima je na raspolaganju korišćenje spa centra, zatvorenog bazena, saune wellness centra, turskog kupatila. Večera. Noćenje.

3. DAN – nedelja 16.02.2019.

Doručak, Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping, zimske sportive, šetnju starim gradom…Večera. Noćenje.

4. DAN – nedelja 17.02.2019.

Doručak, odjava iz hotela. Polazak prema Sofiji gde je predviđeno zadržavanje grupe u TC Serdica, pauza za šoping i osveženje oko 3 sata. Polazak za Niš  planiraniran je za 18h po lokalnom vremenu.

Cenovnik – Bansko za Sretenje 2019.

Cene su izražene u evrima po osobi sa uključenim prevozom

TERMIN PUTOVANJAHOTELUSLUGA1/2 APPTreća i četvrta osoba
14.02. – 17.02.2019. Polaris INN ★★★Polupansion109 €99 €
Evergreen ★★★Polupansion119 €99 €
Mountain Paradise ★★★Polupansion129 €109 €
Sunrise ★★★★Polupansion139 €119 €

Umanjenje za sopstveni prevoz 10€ po osobi

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom,
  • Smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 polupansiona na principu švedskog stola,
  • Korišćenje spa centra (zatvoreni bazen, đakuzi, parno kupatilo…),
  • Shopping u TC Serdica u Sofiji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Doplata za polazak iz Leskovca, Prokuplja, Aleksinca 5€ po osobi – minimum 4 putnika.
  • Boravišnu taksu, koja iznosi 3€ za sve vreme boravka. Plaća se u agenciji prilikom uplate aranžmana.
  • Individualne troškove putnika.
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Opis smeštaja:

Apart-hotel Evergreen se nalazi na 300 metara od prve stanice gondole u Banskom i nudi besplatan zatvoreni bazen i dobro opremljen wellnes centar sa raznovrsnim izborom tretmana i masaža. Na raspolaganju su i tretmani za lice i telo. Besplatan kablovski internet je dostupan u svim smeštajnim jedinicama. Privatni parking u okviru objekta se može besplatno koristiti.Sve smeštajne jedinice sadrže dnevni boravak, sofu i TV sa kablovskim kanalima. Svaka jedinica takođe obuhvata dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i besplatnim priborom za higijenu. Na raspolaganju je i balkon. U hotelskom restoranu koji prima oko 80 gostiju možete da uživate u tradicionalnim bugarskim i lokalnim specijalitetima.

Hotel Polaris INN se nalazi na 100m od hotela  Evergreen. U ponudi su apartmani koji imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnu sobu u kojoj je sofa na razvlačenje i kompletno opremljenu kuhinju. Hotel ima zatvoreni bazen,Spa I Wellnes centar, restoran.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Učešće 30%, a ostatak 10 dana pre polaska ili odloženo na 3 mesečne rate.
  • Deca do 12 godina ostvaruju popust od 30% na cenu dvokretenog apartmana (spavaju na pomoćnom ležaju u dnevnoj sobi i imaju sedište u autobusu).

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

Uplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efectiva prodajnom kursu Pro Credit banke.

*Započeti način plaćanja se ne može menjati.

*U slučaju promene na monetarnom tržištu, kao i promenama u cenama prevoznika, konzularnih predstavništva i osiguravajućih društava, agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

Opšte napomene:

• Molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora

• Molimo da uzmete u obzir da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja, ne rade i postoji mogućnost izmene redosleda pojedinnih sadržaja u programu

• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu

• Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA

• VAŽNO Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije

• Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

VAŽNA NAPOMENA: TAČNO VREME POLASKA ĆE BITI POTVRĐENO OD STRANE AGENCIJE DAN PRED PUT, A OSTALA VREMENA NA SAMIM DESTINACIJAMA PUTNICI ĆE IMATI OD STRANE VODIČA NA KONKRETNOM PUTOVANJU.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija MM Tours. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije MM Tours-a i YUTA-e.