Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Avio karte

 

Avio Karte – Najpovoljnija ponuda za sve destinacije !!

Provereno najniže cene !!!

 

ONLINE UPIT I REZERVACIJA AVIO KARATA

 

  Karta u jednom pravcuPovratna karta

  Polazak iz (naziv grada)

  Sletanje u (naziv grada)

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj putnika   Deca (od 2 - 11 g.)   Bebe (do 2 g.)

  Klasa putovanja

  Ime i prezime *

  Broj telefona *

  Email adresa *   

   

  AVIO KARTE LESKOVAC – DREAM TOURS

   

   

  Poseban deo naše ponude predstavljaju avio karte za ceo svet. Turisticka agencija Dream Tours Leskovac se bavi rezervacijom i prodajom avio karata, bilo putem interneta ili ličnim dolaskom u agenciju. Saradnja sa brojnim avio kompanijama nam omogućava da imamo u ponudi avio karte ka svim destinacijama. Pored povoljnih aranžmana za letovanje, Dream Tours Leskovac u ponudi ima jeftine avionske karte koje će vam itekako ustedeti novac i vreme koje biste izgubili u traženju povoljnih avio karata.

  Turisticka agencija Dream Tours Leskovac je za Vas pripremila AVIO-KARTE NA AKCIJI kojima nastojimo da vam ponudimo najjeftinije avio karte na tržištu Srbije. Ukoliko pratite nasu stranicu na drustvenoj mrezi Dream Tours Facebook bićete redovno informisani o akciji avio karata i bićete u prilici da za malo novca otputujete u neke od svetskih gradova kao sto su Bec, Amsterdam, Pariz, Barselona, Rim, Minhen, Dizeldorf, Moskva, Malme, Tokio, Peking, Dubai, Bagdad i drugi. Avio karte najpoznatijih avio kompanija, za letove sirom sveta, mozete kupiti kod nas u Turistickoj agenciji Dream Tours Leskovac – jeftine avio karte sa ceo svet !

  Prodaja Avio karata u Srbiji

  Ukoliko su vam potrebne jeftine avio karte za konkretne datume ili ako su vam potrebne grupne avionske karte za letove sa željenim avio kompanijama, mozete nam poslati upit, a mi ćemo vam obezbediti najpovoljnije avio karte u Srbiji i poslati odgovor na sva vaša pitanja u vezi jeftinih avio karata u najkraćem roku. Program za proveru dostupnosti i informacijama o ceni avio karata, datumu leta i avio-prevozniku se nalazi na kraju ove stranice i sve sto je potrebno jeste da popunite navedena polja kako bi dobili informacije za željene letove ili avionske karte.

  Agencija Dream Tours je ovlasćeni subagent u prodaji avio karata za ceo svet i na osnovu toga može vršiti prodaju avio karata u svim gradovima Srbije, rezervacijom putem interneta. Prodaja avio karata na teritoriji Srbije – Beograd, Nis, Leskovac, Novi Sad, Subotica, Kragujevac, Krusevac, Jagodina, Paracin, Cuprija, Smederevo, Velika Plana, Vranje, Pirot, Uzice… Najjeftinije Avio Karte za ceo svet – Turisticka agencija Leskovac Dream Tours – Travel far. Live well. Dream big.