Dream Tours
Ponude

Skala Furka

Skala Furka Letovanje 2017. – Furka je južno od Sivirija, a oko 103km od Soluna. Oštro je podeljena na staru i novu. Staro tradicionalno selo Furka je oko 2km u kopnu i korak je unazad sa krečenim kućama i ulicama posutim cvećem. Duž obale na plaži Skala Furka je drugi svet. Borova šuma i masline su raščišćene radi izgradnje odmarališta i gomile modernih hotela i apartmana koji su postali malo istrošeni tokom godina. Plaža u Furki je sa finim belim pesakom koji uranja nežno u vodu u kojoj nema kraja sportovima na vodi, od pedolina do glisera.

Veliki izbor kafića, barova i restorana odgovara svačijim potrebama – gotovo su svi namenjeni turistima, ali tradicionalna grčka jela se mogu naći u jednoj ili dve taverne.
Barovi stvaraju prilično buke noću u Furki, a postoji i velika diskoteka za one koji vole da se provode do jutra. Noviji posetioci kažu da ima problema sa psima lutalicama, rupama na putu i pomalo otrcanim zgradama. Skala Furka Letovanje 2017. – Smestaj Halkidiki, Kasandra – Hoteli i vile sa apartmanima za Leto 2017. Skala Furka – Grcka. Turisticka agencija Dream Tours Leskovac.

skala-furka-letovanje-2017-halkkidiki-smestaj-apartmani-hoteli-dream-tours-leskovac skala furka letovanje 2017 halkidiki letovanje grcka apartmani vile hoteli leto 2017 skala furka letovanje 2017 plaza more utisci komentari mapa lokacija skala furka 2017

skala furka letovanje 2017 halkidiki letovanje grcka skala furka ponuda leto 2017 skala furka letovanje grcka 2017 ponuda letovanja na rate grcka leto 2017

Skala Furka Letovanje 2017.