Ponude

Kontakt

Kontakt strana – Dream Tours

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent svih vodećih turistickih agencija u Srbiji i vrši prodaju turistickih aranžmana za putovanja, zimovanja, letovanja, shoping ture, Banjski turizam, prodaju i rezervaciju avio karata… Naše usluge možete uplatiti iz svih gradova Srbije – Beograd, Niš, Novi Sad, Subotica, Ruma, Zrenjanin, Pančevo, Šabac, Valjevo, Užice, Kragujevac, Kruševac, Smederevo, Bor, Kraljevo, Paraćin, Ćuprija, Jagodina, Vranje, Leskovac… Turisitčke agencije Srbije – sve ponude za Letovanje 2020. Grčka, Turska, Crna Gora, Bugarska, Italija, Španija na jednom mestu i detaljan prikaz vila i hotela za LETO 2020. Saradnja sa brojnim avio kompanijama nam omogućava da imamo u ponudi avio karte ka svim destinacijama, po veoma povoljnim cenama. Zahvaljujući raznovrsnoj turističkoj ponudi i našem profesionalnom i krajnje predanom radu, veoma uspešno se pozicioniramo na turističkom tržištu Srbije.

Kontakt podaci Turističke agencije Dream Tours:

16000 Leskovac, ul. Masarikov trg, lokal br. 7

Poštovani naši putnici,

Sledeći odluku Vlade Republike Srbije o ograničenju kretanja i neposrednih kontakata, u cilju zaustavljanja epidemije Corona virusa, obaveštavamo Vas da turistička agencija “Dream Tours” privremeno obustavlja rad, počev od 17.3.2020. godine.

Sve informacije koje su za Vas relevantne, vezano za već ugovorena putovanja, možete dobiti ukoliko nam se obratite na E-mail adresu dreamtours016@gmail.com svakog radnog dana u periodu od 10-16 časova.

Sve potrebne informacije putnici mogu dobiti i pozivom na jedan od brojeva telefona:

065/2250-249

060/644-2818

Gde se nalazimo ?

Mapa-Dream-Tours-Lokacija-Kontakt-telefon

Turistička agencija Dream Tours Leskovac – kontakt podaci

Uz dobro osmišljen plan poslovanja naš osnovni zadatak je kreiranje turističke ponude koja će naše putnike učiniti zadovoljnim i radosnim. Mi smo spremni da vaše Letovanje 2020. bude kao iz snova. Na vama je da nas kontaktirate, opustite se i otputujete. Možete nas kontaktirati preko gore istaknutih brojeva telefona, putem email-a ili putem kontakt forme koja se nalazi u donjem desnom uglu. Takođe nas možete pronaći i kontaktirati putem drustvene mreze Dream Tours Facebook, gde se možete informisani o brojnim popustima i aktuelnim aranžmanima. Da vam svako putovanje bude kao iz snova, Vaš Dream Tours Leskovac.

Sigunost na prvom mestu !

kontakt podaci garancija putovanja proverene sigurne dobre turisticke agencije utisci komentari dream tours leskovac

Pošaljite nam poruku – pohvalu, kritiku, sugestiju, komentar, predlog…