Dream Tours
Ponude

O nama

 

Turistička agencija ,,Dream Tours” osnovana je 2014. godine. Zahvaljujući raznovrsnoj turističkoj ponudi i našem profesionalnom i krajnje predanom radu veoma uspešno se pozicioniramo na turističkom tržištu, .

Naše poslovanje zasniva se na saradnji sa brojnim organizatorima putovanja iz čitave Srbije, te možemo odgovoriti na raznovrsne zahteve, želje i potrebe turista.

Ponuda za Leto 2017. je spremna, na vama je samo da odaberete destinaciju. Posetite uvek popularnu Grčku, sve više aktuelnu Bugarsku i Crnu Goru ili osetite čari orijentalnih destinacija poput Turske, Egipta, Tunisa…Stojimo vam na raspolaganju i ukoliko sanjate o putovanju u neku metropolu Evrope ili sveta.

Poseban deo naše ponude predstavlja prodaja avio karata. Rezervisaćemo za vas najpovoljnije karte za letove širom sveta. Iz ponude izdvajamo i party letovanja za mlade, planinski turizam, banje Srbije, putno zdravstveno osiguranje i još mnogo toga.

Uz dobro osmišljen plan poslovanja naš osnovni zadatak je kreiranje turističke ponude koja će naše putnike učiniti zadovoljnim i radosnim. Mi smo spremni da vaš odmor bude kao iz snova. Na vama je da nas kontaktirate, opustite se i otputujete.

Turisticke agencije Leskovac, Turisticka agencija Dream Tours Leskovac, Dream Tours Leskovac