Ponude

Putovanja Venecija

VENECIJA-TRST-PALMANOVA-VERONA-PADOVA

5 dana / 2 Noćenja sa doručkom / BUS

08.11.-12.11.2019.

FIRST MINUTE CENA: 89 eur

VENECIJA – Mistična i jedinstvena u lepoti, Venecija je večita turistička destinacija. Jedinstvena na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop…

LIDO DI JESOLO – popularno letovalište na severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru, u blizini Venecije. Peščana plaža proteže se 19 km duž celog mesta. Ima oko 25.000 stanovnika. Na početku 20. veka Jesolo je bilo malo i ne tako značajno mesto, ali danas njegov izgled, prodavnice i usluga, podređeni su isključivo turistima…

Venecija nova godina

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD

Polazak iz Niša u popodnevnim satima preko Beograda. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja.

2.dan TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst. Panoramski obilazak: Srpska crkva Sv.Spiridon, Ponte Roso…Slobodno vreme. Nakon toga krecemo za Palmanova outlet centar www.palmanovaoutlet.it. Slobodno vreme za šoping. Nastavak putovanja do Lido di Jesola. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan LIDO DI JESOLO – VERONA – PADOVA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Fakultativni obilazak grada ljubavi Verone. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Polazak za Padovu, obilazak grada. U večernjim časovima povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

4.dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak. Odlazak u luku Punto Sabioni. Fakultativno: Vožnja brodićem od luke Punto Sabioni do istorijskog centra Venecije. Panoramski obilazak: Tamnica u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, legende o Mostu Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv.Đorđa na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), “Stubovi smrti”, Duždeva palata – sedište moći Mletačke republike, Biblioteka u kojoj se čuva kompletno delo pesnika Petrarke, Trg Sv.Marka, Bazilika Sv.Marka, Prokurati, kafe “Florian”, Zvonik, Astronomski sat… Šetnja do obala Kanala Grande. Razgledanje prelepog Ponte Rialta i šetnja živopisnim sestijerima Venecije, San Polo, Santa Kroće i Dorsoduro. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

5.dan SRBIJA

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima.

Cenovnik – Putovanje Venecija

TERMIN PUTOVANJAHOTELULAZ1/2 i 1/3 sobe
08.11.-12.11.2019.Hotel ★★★
2 noćenja sa doručkom
Beograd79€
Jagodina, Batočina85€
Niš89€
Leskovac, Prokuplje95€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima).
 • Dva noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u Lido di Jesolu u hotelu 3*.
 • Razgledanja i obilaske prema programu.
 • Usluge pratioca grupe tokom putovanja.
 • Usluge lokalnih vodiča.
 • Agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Vožnja brodom ( Venecija ) – 17€, Verona i Padova (celodnevni izlet) – 25€.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
 • Individualne troškove.

POPUSTI I DOPLATE

Deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi  imaju popust 40 €.

Deca od 6 do 12 godina popust  20 € i koristi sopstveni ležaj.

Doplata za 1/1 sobu je 50€.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • 30% prlikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak na rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom na tri mesečne rate.

Plaćanje se vrši po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

*Za realizaciju transfera potrebno je minimum 4 putnika.

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

Opšte napomene:

• Molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora.

• Molimo da uzmete u obzir da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja, ne rade i postoji mogućnost izmene redosleda pojedinnih sadržaja u programu.

• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.

• Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.

• VAŽNO Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

• Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Program je rađen na bazi od minimum 60 putnika.

Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak).

Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 danapred .

VAŽNA NAPOMENA: TAČNO VREME POLASKA ĆE BITI POTVRĐENO OD STRANE AGENCIJE DAN PRED PUT, A OSTALA VREMENA NA SAMIM DESTINACIJAMA PUTNICI ĆE IMATI OD STRANE VODIČA NA KONKRETNOM PUTOVANJU.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija MM Tours. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije MM Tours-a i YUTA-e.