Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Kokiče 2* - Suncev breg

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Bazen
550 metara od plaže

Hotel Kokiče se nalazi u centru Sunčevog Brega, najvećeg letovališta u Bugarskoj. Od plaže je udaljen oko 550 metara. Raspolaže otvorenim bazenom, restoranom, menjačnicom. Sobe su sa klimom, TV-om, TWC-om, balkonom i frižiderom. U neposrednoj blizini hotela je pijaca, veliki broj prodavnica, restorana.

 

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

kokice

Hoteli u Bugarskoj su kategorisani po odluci lokalnih nadležnih organa. U sobe se ulazi prvog dana boravka, posle 14:00 časova, sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan. polazak za Bugarsku, sa usputnim pauzama; 2.dan. dolazak u Bugarsku,smeštaj u izabranom hotelu, boravak na bazi 9 noćenja-sa odabranom uslugom;11.dan. povratak za Beogradposlednjeg dana boravka; 12.dan. dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– boravak 10 dana / 9 noćenja u izabranom hotelu, na bazi izabrane usluge

– usluge turističkog vodiča tokom putovanja – pratioca grupe
– usluge predstavnika lokalne agencije i troškove organizacije

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– boravišnu taksu (obavezna za sve putnike starije od 2 god. i koja iznosi 6 € za odrasle i 3 € za decu i plaća se u agenciji prilikom uplate aranžmana)

– međunarodno zdravstveno osiguranje (zaključuje se kod organizatora putovanja po cenovniku osiguravajućeg društva),
– troškove prevoza,
– troškovi fakultative, individualne i dodatne hotelske troškove putnika, kao i ostale usluge koje programom nisu navedene.AUTOBUSKI PREVOZ: Prevoz se vrši turističkim visokopodnim ili double decker autobusima (klima, video, ozvučenje). Sastanak učesnika putovanja na parkingu hotela“CROWN PLAZA”, ( bivši CONTINENTAL), sa savske strane. POLAZAK autobusa DAN RANIJE u odnosu na datume boravka navedene u cenovniku. POVRATAK poslednjeg dana boravka.

Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd-destinacija iz programa-Beograd je 65 evra za odrasle i decu.

Uslovi plaćanja:
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
– 40 % prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put.

– Čekovi građana do 15. decembra datumirani svakog 15‐og u mesecu.
– Započeti način plaćanja se ne može menjati.
– Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa aranžmana. Garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni, usled eventualnih promena na monetarnom tržištu. “Moj Svet” zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.

Važne napomene:
– Uplata celokupnog iznosa aranžmana uslov je za izdavanje putne dokumentacije.
– Putnici koji imaju stare pasoše sami obezbeđuju individualnu bugarsku vizu prema uslovima i cenovniku propisanim od Bugarske ambasade. Svojom odlukom da rade individualnu vizu, putnici preuzimaju i odgovornost za realizaciju svog aranžmana i u slučaju da budu odbijeni, smatra se da putnici odustaju od aranžmana i podležu troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
– Molimo naše putnike da se prethodno upoznaju sa Opštim uslovima putovanja agencijeMoj Svet i sa Programom putovanja za koji vrše uplatu.

Minimum za realizaciju aranžmana je 30 komercijalnih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja, a krajnji rok za otkazivanje putovanja je pet dana pre polaska. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora agencije Moj Svet.