Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Ryor 3* - Suncev breg

Ima TV
Ima Klimu
Ima Bazen
300 metara od plaže

Nalazi se u samom centru Sunčevog Brega udaljen nepunih 5 minuta od plaže. Hotel ima svoj bazen, restoran, recepciju, lobby bar. Svaka soba ima TV-kablovski program, TWC, frižider, terasu.

 

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

ryorNovčana jedinica Bugarske je LEV, ( 1€=1.95 LEV okvirno uz male ocsilacije ).  Prosečna temperatura vazduha tokom letnjih meseci je 27°-32°C a prosečna temperatura mora je 24°C Vremenska razlika u odnosu na vreme u  je 1 sat u napred. Telefonski pozivi: pozivni broj za Srbiju 00381, pozivni broj grada bez nule, npr-Beograd 00 381 11 – željeni broj.

ARANŽMAN OBUHVATA: 

  • Smeštaj sa klimom na bazi 9 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim , trokrevetnim i četvorokrevetnim i family sobama,
  • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka,
  • troškove organizacije i vođstvo puta.
    Putno zdravstveno osiguranje

ARANŽMAN NE OBUHVATA.

  • Individualno putno zdravstveno osiguranje  do 30 000 eur.
  • Autobuski prevoz (TV – video/dvd, KLIMA, )
  • boravišnu taksu (10€ za odrasle; 5€ za decu do 12 god)
  • individualne troškove.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan – Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra u 17:00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 22:00h pauza od 45min u restoranu “Happy Star”. Nastavak putovanja preko Bugarske, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 13:00h). Boravak na bazi izabrane usluge.
11.dan – Napuštanje soba do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd u 19.00h. po lokalnom vremenu.
12.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

POPUSTI I DOPLATE ZA HOTEL RYOR  :
Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu,
dete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju plaća 50%, dete od 2-12 godina u pomoćnom ležaju plaća 50% cene iz tabele, deca od 2-12 godina  u sopstvenom ležaju imaju popust 10% na kompletan aranžman.  Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana po osobi. Odrasla osoba na pomoćnom ležaju ima popust od 20% na kompletan aranžman

VAŽNO – Zajednički ležaj sa odraslom osobom može koristiti samo jedno dete do 12 godina.

SMEŠTAJ: Podrazumeva najam klimatizovanih soba sa televizorom,frižiderom, terasom, baštenskom garniturom na terasi, TWC 9 noćenja. Soba čini jedna prostorija sa datim brojem ležajeva, čišćenje svakog dana sa ulaskom u sobu  na dan dolaska od 13:00h i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 09:00h.

AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa dat u tabeli: iz Beograda – parking Sava centra u 17:00h,  iz Niša – kod motela Nais oko 20.00.h
Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 19.00,  po lokalnom vremenu.
Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice. Na polazak naznačen u tabeli , treba doći najkasnije 20 minuta pre naznačenog vremena polaska.Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava  je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.

Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE USLUGU PREVOZA:
– iz Beograda – 55 eur – povratna karta, 40 eur – jedan pravac.
– deca do 12 g. 40 eur. povratna karta.  30 eur – jedan pravac.
– iz Niša – 50 eur – povratna karta, 35 eur – jedan pravac.
– iz Niša deca do 12 g. 35 – povratna karta, 30 eur – jedan pravac.

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke (ALPHA BANK) na dan uplate.

NAČIN PLACANJA:  30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana do DECEMBRA 2014.god., putem administrativne zabrane.

NAPOMENA: Svi putnici državljani Srbije koji poseduju nove, biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa
prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija  Banbus ne snosi odgovornost za ne dobijane vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja.
Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je Turistička agencija ”Banbus”. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T.A. ”Banbus”-a i YUTA-e.