Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Sipka II 2* - Suncev breg

Ima TV
Ima Parking
Ima Bazen
50 metara od plaže

Odlično lociran hotel, 50 metara od plaže. Hotel poseduje otvoreni bazen (ležaljke se doplaćuju na licu mesta), parking (besplatan za goste hotela), menjačnicu, mini-market. Sobe u krilu sa 2* zvezdice su nerenovirane, bez klime, sa TWC-om, TV-om, frižiderom…

 

Cenovnik (kliknite za uvećanje)

sipka2

Hoteli u Bugarskoj su kategorisani po odluci lokalnih nadležnih organa. U sobe se ulazi prvog dana boravka, posle 14:00 časova, sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan. polazak za Bugarsku, sa usputnim pauzama; 2.dan. dolazak u Bugarsku,smeštaj u izabranom hotelu, boravak na bazi 9 noćenja-sa odabranom uslugom;11.dan. povratak za Beogradposlednjeg dana boravka; 12.dan. dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– boravak 10 dana / 9 noćenja u izabranom hotelu, na bazi izabrane usluge

– usluge turističkog vodiča tokom putovanja – pratioca grupe
– usluge predstavnika lokalne agencije i troškove organizacije

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– boravišnu taksu (obavezna za sve putnike starije od 2 god. i koja iznosi 6 € za odrasle i 3 € za decu i plaća se u agenciji prilikom uplate aranžmana)

– međunarodno zdravstveno osiguranje (zaključuje se kod organizatora putovanja po cenovniku osiguravajućeg društva),
– troškove prevoza,
– troškovi fakultative, individualne i dodatne hotelske troškove putnika, kao i ostale usluge koje programom nisu navedene.AUTOBUSKI PREVOZ: Prevoz se vrši turističkim visokopodnim ili double decker autobusima (klima, video, ozvučenje). Sastanak učesnika putovanja na parkingu hotela“CROWN PLAZA”, ( bivši CONTINENTAL), sa savske strane. POLAZAK autobusa DAN RANIJE u odnosu na datume boravka navedene u cenovniku. POVRATAK poslednjeg dana boravka.

Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd-destinacija iz programa-Beograd je 65 evra za odrasle i decu.

Uslovi plaćanja:
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
– 40 % prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put.

– Čekovi građana do 15. decembra datumirani svakog 15‐og u mesecu.
– Započeti način plaćanja se ne može menjati.
– Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa aranžmana. Garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni, usled eventualnih promena na monetarnom tržištu. “Moj Svet” zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.

Važne napomene:
– Uplata celokupnog iznosa aranžmana uslov je za izdavanje putne dokumentacije.
– Putnici koji imaju stare pasoše sami obezbeđuju individualnu bugarsku vizu prema uslovima i cenovniku propisanim od Bugarske ambasade. Svojom odlukom da rade individualnu vizu, putnici preuzimaju i odgovornost za realizaciju svog aranžmana i u slučaju da budu odbijeni, smatra se da putnici odustaju od aranžmana i podležu troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
– Molimo naše putnike da se prethodno upoznaju sa Opštim uslovima putovanja agencijeMoj Svet i sa Programom putovanja za koji vrše uplatu.

Minimum za realizaciju aranžmana je 30 komercijalnih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja, a krajnji rok za otkazivanje putovanja je pet dana pre polaska. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora agencije Moj Svet.