Dream Tours
Ponude

Pefkari Apartmani i Hoteli – Tasos Letovanje 2017

Pefkari Apartmani i Hoteli > Tasos Letovanje 2017. Nalazi se na jugozapadnom delu ostrva, udaljen od Limenarije oko 3 kilometra, a od Potosa manje od kilometar. Pefkari plaza – Nekada ribarsko, a danas mesto sa jednom od najlepših plaža na ostrvu. Plaža je 2006. godine dobila plavu zastavicu što dodatno potvrđuje kvalitet i čistoću. U ovom, idealnom mestu za ljubitelje pravog odmora, nalazi se nekoliko hotela, taverni, kafića, kiosk, prodavnica suvenira, market. Pefkari utisci – Ono što će učiniti da odmor bude uživanje u svakom pogledu, to je prelepa peščana plaža sa raznovrsnom ponudom sportova na vodi, kao i prirodni ambijent borove šume. U ponudi za Letovanje 2017 na ostrvu Tasos su brojni Apartmani i Hoteli u mestima Limenaria, Potos, Limenas, Skala Sotiros, Tripiti, Golden Beach, Skala Potamia.

Pefkari smestaj – Turisticka agencija Dream Tours Leskovac za smestaj tokom vašeg odmora izdvaja prelepe vile sa apartmanima i Hoteli Tasos za Letovanje 2017. Tu su i brojna iznenadjenja, povoljne ponude, placanje na rate bez kamate, popusti i Last Minute Tasos ponude za letovanje 2017 u Grčkoj – Tasos Apartmani Leto 2017. Pefkari komentari – Uz samu plažu su restorani i barovi tako da dok sedite i pijuckate piće, zaista ćete uživati u predivnom pogledu na more, šumu talasa, mirisu mora i borove šume, ali i najlepšem zalasku sunca. Ovo simpatično letovalište smešteno je uz samu obalu i idealno je za one koji žele miran odmor, posebno za porodice sa malom decom.

Tasos Pefkari Apartmani, pefkari Tasos Hoteli za Letovanje 2017, Tasos Letovanje 2017 tasos apartmani za letovanje grcka odmor Tasos Letovanje 2017 Pefkari Tasos Pefkari Apartmani, pefkari Tasos Hoteli za Letovanje 2017, Tasos Letovanje 2017 Pefkari Apartmani, pefkari Letovanje 2017, Pefkari tasos apartmani, Pefkari plaza, utisci

Tasos Letovanje 2017

Pefkari Apartmani i Hoteli – Tasos Leto 2017