Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Steigenberger Al Dau Beach Lux - Hurgada

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Na plaži

Nalazi se 5km od starog centra Hurgade, na 6km od aerodroma, u novoj pešačkoj zoni, na samoj plaži Crvenog mora. Hotel raspolaže sa 377 soba i sve su sa pogledom na more. Pored glavnog restorana hotel ima restoran A la carte, restoran na plaži, pored bazena i nekoliko barova. Ima privatnu peščanu plažu dugu 400m, zatvoreni bazen u čijem je produžetku otvoreni bazen i odvojeni bazen za decu. Najsavremeniji talaso i spa centar se prostire na 1000 m2 nudi mogućnost usluga i u sobama, a sadrži saune, djakuzi, turska kupatila, whirpool, fitness club, teretanu, aerobik salu. Hotel ima i diving centar, sportove na vodi, golf terene sa 9 rupa, teniske terene, mini golf, bilijar, mogućnost iznajmljivanja brodova i bicikla i lazy river. U okviru hotela se nalazi i internet cafe, banka, frizer, butici, biznis centar, rent a car. Sobe su veličine oko 50m², veoma elegantno uredjene sa balkonom, SAT TV sa muzičkim kanalom, klimom, mini barom, internet pristupom, sefom, direktnim telefonom, sva kupatila imaju tuš kabinu i kadu. Postoje i sobe za osobe sa otežanim kretanjem.

                                             SPECIJALNA PONUDA › DECEMBAR-JANUAR-FEBRUAR 2021/22
                                        REZERVIŠITE ZA SAMO 99€ OSTATAK PLATITE 15 DANA PRED PUT

 

Period
Boravka
Usluga15.12.-22.12.
08.01.-15.01.
15.01.-22.01.
12.02.-19.02.
01.12.-11.12.
15.12.-25.12.
12.01.-22.01.
09.02.-19.02.
04.12.-15.12.
11.12.-22.12.
29.01.-09.02.
26.02.-09.03.
15.01.-29.01.
26.01.-09.02.
12.02.-26.02.
23.02.-09.03.
Broj
Noćenja
791013

                                        DECA KOJA IMAJU GRATIS SMEŠTAJ PLAĆAJU 279€

KONAČNA CENA ARANŽMANA:

U cenu aranžmana su uključeni: avio karta, smeštaj, transfer, administrativni troškovi, AERODROMSKE TAKSE,
troškovi rezervacije, zdravstveno osiguranje KOJE POKRIVA LEČENJE COVID-19, osiguranje od otkaza aranžmana
i osiguranje na svim izletima i prilikom svih transfera na destinaciji.

PROGRAM PUTOVANJA

8 dana – 7 noći I 11 dana – 9 noći I 12 dana – 10 noći I 15 dana – 13 noći

1. dan › Beograd – Hurgada › Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Wayout dva sata pre poletanja aviona. Direktan let za Hurgadu. Obrok u avionu.
Transfer do odabranog hotela i smeštaj. Noćenje.

2. – 6. / 9. / 10. / 13. dan › Hurgada › Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

7. / 10. / 11. / 14. dan › Hurghada › Doručak. Napuštanje hotela u navedno vreme prema instrukcijama predstavnika ili prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernijm satima.

8. / 11. / 12. / 15. dan › Hurgada – Beograd › Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd.

VAŽNE NAPOMENE U VEZI SA PCR TESTOM I VAKCINACIJOM:

– Arapska Republika Egipat od 23.06.2021. godine odlučila da za sve putnike koji žele da posete ovu predivnu zemlju prihvati vakcinaciju i da svim vakcinisanim putnicima omogući ulazak u zemlju bez negativnog PCR testa. Uslovi za ulazak u Egipat bez negativnog PCR testa su sledeći:
• da putnik poseduje sertifikat o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-19 sa validnim QR kodom;
• da je od primljene druge doze vakcine (revakcinacije) prošlo najmanje 14 dana;
• vakcine koje Arapska Republika Egipat priznaje: Pfizer-BionTech / Sinopharm / Sputnik V / Moderna / Astra-Zeneca
– Za putnike koji ne poseduju sertifikat o vakcinaciji, za ulazak u Egipat potrebno je priložiti negativan PCR test ne stariji od ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja do predviđenog vremena leta. Deca starosti do 5,99 godina nisu u obavezi da prilože negativan PCR test na COVID-19.

Informacije vezane za proceduru PCR testiranja nakon sletanja na aerodrom u Hurgadi, koje smo dobili od direktora turističke komore letovališta Hurgada (Director of Chamber of Tourism of Hurghada):

–  Svi putnici koji su obavili testiranje pre polaska i obezbede PCR test sa negativnim rezultatom, imaju pravo prvenstva prilikom izlaska iz aviona. Nakon toga, autobusom dolaze do aerodromske zgrade, gde će se obaviti pasoška kontrola i preuzimanje prtljaga. Po izlasku iz aerodromske zgrade, autobusima će biti prevezeni u izabrani hotel, nakon čega dugo očekivani odmor može da počne.
– Putnici koji krenu na put bez PCR testa sa negativnim rezultatom, poslednji izlaze iz aviona. Po izlasku iz aviona, biće autobusom prevezeni do posebnog dela aerodroma, gde će biti podvrgnuti PCR testiranju po ceni od 30$. Po uzimanju brisa, putnici će proći uobičajenu proceduru pasoške kontrole i preuzimanja prtljaga, a nakon toga se prevoze autobusom do izabranog hotela gde će BITI U OBAVEZI DA BUDU U IZOLACIJI, U SVOJOJ SOBI, BEZ PRAVA NA KRETANJE PO HOTELU, do trenutka dobijanja PCR testa sa negativnim rezultatom.
– Rezultat PCR testa dostavlja se recepciji izabranog hotela, koja će o istom obavestiti putnika. U slučaju dobijanja PCR testa sa pozitivnim rezultatom, hotel će biti dužan da obavesti Ministarstvo zdravlja Egipta, a putnik će u tom slučaju biti smešten u sobi u posebnom delu hotela, u kojoj će boraviti sve do izdavanja PCR testa sa negatinim rezultatom.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

–  Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
–  6 / 9 / 10 / 13 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge
–  Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi po smeru
–  Aerodromske takse iznose ukupno oko 76 €
–  Međunarodno zdravstveno osiguranje Dunav osiguranje (za državljane Republike Srbije do 70 godina starosti) u iznosu osigurane sume od 15.000 EUR KOJE POKRIVA I LEČENJE COVID-19 i polisu osiguranja od otkaza putovanja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– PCR test u iznosu od 9000 RSD – Vlada Republike Egipat je donela odluku da je, počevši od 01.09.2020., za ulazak u Egipat potrebno priložiti negativan PCR test na
COVID-19 ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja do predviđenog vremena leta. Deca starosti do 5,99 godina nisu u obavezi da prilože negativan PCR test;
–  Deca do 2 godine plaćaju iznos od 50€ (nemaju sedište u avionu);
–  Egipatsku vizu i usluge viziranja (25EUR po pasošu na aerodromu u Hurgadi / 12$ u Ambasadi Arapske Republike Egipat u Beogradu) / turističke vize su ukinute za boravak putnika koji uđu u Egipat do 30. aprila 2021. , a ova informacija se odnosi samo na državljane zemalja (medju kojima je i Srbija) koji vize mogu kupiti na licu mesta, na aerodromu u Hurgadi. Svi putnici koji nisu državljani Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu. Ukoliko se odluka promeni, putnici ce biti blagovremeno obavesteni
– Ostale individualne troškove

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata NEPOVRATNOG avansa, u iznosu od 199EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
–  uplatom preko računa
– ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesecnih rata bez uvećanja cene aranžmana. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.

VAŽNE NAPOMENE:

– Kod prevoza avionom dozvoljeno je maksimum 23kg prtljaga, u slučaju veće kilaže prtljaga organizator putovanja ne snosi odgovornost da avio kompanija naplati
višak prtljaga
–  Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja
–  Popusti za decu važe samo uz dve punoplatežne osobe
–  Treća odrasla osoba u standardnim sobama plaća za dodatni ležaj cenu po osobi u dvokrevetnoj sobi
–  Dete do 2 god. nema sedište u avionu, autobusu, ishranu, a ni krevet u hotelu
 – Cena aranžmana zavisi od raspoloživosti mesta na najjeftinijoj klasi sedišta na letovima avio kompanije u trenutku rezervacije
– Svaka promena rezervacije (datuma, hotela ili imena putnika) se doplaćuje 50 eur. Nova rezervacija se radi po cenama iz važećeg cenovnika.
–  Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte (i ima sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta)
–  Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj
–  Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika
–  U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00 h. Ukoliko gost želiti da zadrži duže sobu obavezan je da to najavi recepciji hotela kao i da plati dodatnu uslugu.
–  Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti „lanč paketom“
– Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena
– Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne
smatra promenom aranžmana.
–  Avionske karte, vaučere i ostala dokumenta aerodromski predstavnik organizatora putovanja predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru.